• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR. OG FRI RETUR

Ugens Power Addict: Mikael Munk

31 Januar 2016

Det er igen blevet tid til at kåre Ugens Power Addict, og vi har i denne uge valgt Mikael Munk, tillykke!

Mikael Munk har gjort sig fortjent til titlen som Ugens Power Addict, fordi han har en meget flot og æstetisk krop. Derudover træner Mikael Munk op til Newcomers i marts, i Mens Physique Junior 175+ klassen.

Udover titlen har Mikael selvfølgelig vundet præmien bestående af en spritny tank top fra Power Addict.

Kunne du tænke dig at vinde titlen som Ugens Power Addict? Så husk at bruge #poweraddict på dine billeder på Instagram

Læs Mikaels' historie herunder, eller se sidste uges vinder ved at klikke her: Ugens Power Addict: Benjamin Cardel

 

ugens Power Addict Mikael Munk

 

Mød Ugens Power Addict: Mikael Munk

 

Fulde navn: Mikael Simon Brendes Munk

Alder: 22 år

Højde: 190 cm 

Vægt: 97 kg (nuværende vægt)

 

Hvor træner du?

Fitness World - Frejasvej i Hillerød, hvor jeg også arbejder som Fitness Instruktør Elev. Førhen Wellness Club på Bornholm.

 

ugens Power Addict Mikael Munk

 

Hvor længe har du trænet?

Jeg begyndte at træne kort før jeg fyldte 18 år. Jeg havde måske løftet vægte en gang eller to i den korte periode, jeg gik til håndbold årene før, men ikke noget af betydning.


 

 

Hvorfor begyndte du at træne?

Jeg havde ikke rigtig noget at tage mig til, når jeg kom hjem fra skole. Min fætter hev mig derfor med ned i træningscenteret Wellness Club. Jeg havde aldrig prøvet at være i et rigtigt træningscenter før, og følte mig heller ikke særligt hjemme. Det skal lige siges, at jeg havde samme højde dengang, men ikke vejede mere end 74-75 kg. Da han havde hevet mig igennem hans program, kunne jeg godt se, der skulle ske noget. Han løftede over det dobbelte af mig, og det kunne ikke være rigtigt. Jeg kom der 3-4 gange om ugen derefter, og begyndte hurtigt at se progression, som fangede mig.

 

ugens Power Addict Mikael Munk

 

Hvad er dit mål med træningen: 

Det har skiftet gennem årene. Til at starte med, var det for at se godt ud, men som jeg begyndte at hvile mere i mig selv, handlede træningen pludselig mere om noget i mig. At jeg kunne presse mig selv til det yderste og gøre de ting, jeg satte mig for. Den mentalitet, jeg fik i træningscenteret, smittede også positivt af på, hvordan jeg tacklede andre situationer. Så det store mål er at blive den bedste udgave af mig selv. Men lige nu og her, så skal jeg bare levere mit bedste til Newcomers i marts i klassen Mens Physique Junior 175+.

 

Hvad gør dig til en ægte Power Addict?

Jeg træner altid med en solid mentalitet bagved, ikke noget med halve træninger. Jeg giver mig 110 % og prøver konstant at finde nye måder at forbedre mig på. Jeg har arbejdet mig til en vilje af stål, som jeg bruger i min træning og min kost; jeg snupper ikke den lette vej udenom. Jeg leverer det hårde arbejde og den vilje, der skal til for at nå mit mål.

 

Ugens Power Addict Mikael Munk

 

Hvor kan man følge dig:

Man kan følge mig på Instagram, hvor jeg er meget aktiv, især her op til Newcomers: @FitnessMunk

Oveni har jeg en side på Facebook, hvor jeg prøver at lægge noget mere lærerigt materiale op omkring træning og kost:  

www.facebook.com/MikaelMunkFitness/

 

 

Se en træningsvideo med Chest Workout nedenunder. 

Chest Workout

Chest Workout med Mikkel Frigaard & Max Birk

Posted by Mikael Munk - Fitness & Health on Friday, 11 September 2015

 

 

 

Flere Indlæg

Find det du leder efter