• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR.

Jason Greer: Guldvinder i Wheelchair Bodybuilding

25 Januar 2016

Jason Greer: Førsteplads i Wheelchair Bodybuilding

 

Jason Greer: Guldvinder i Wheelchair Bodybuilding

 

"The mind is the limit. As long as the mind can envision the fact that you can do something, you can do it, as long as you really believe 100 percent." - Arnold Schwarzenegger

 

Ny uge, nye mål! I slipper selvfølgelig ikke for en omgang mandagsmotivation, og vi har i dag fundet en personlighed, der virkelig gør alvor af ovenstående citat.

Jason Greer fra Pennsylvania i USA er professionel IFBB Wheelchair Bodybuilder. Han er født i 1979 og har en ret imponerende historie og sportskarriere.

Han har ikke altid siddet i kørestol, men mistede førligheden i benene som 19-årig som resultat af en bilulykke. Inden da var han både aktiv i wrestling i high school og som tailback for footballholdet.

 

Jason Greer

 

Men Jason lod sig ikke stoppe af sit handicap, og i 1996, kun 3 år efter sin ulykke, satte han adskillige landsrekorder i US Wheelchair Weightlifting Federation i 82,5 kilo klassen, herunder 176 kilo bænkpres og 342,5 kilo total.

4 år senere satte Jason ny rekord i bænkpres på intet mindre end 200 kilo, og slog altså sin egen rekord fra '96 med hele 24 kilo. Kort herefter fik han dog en skade i brystet i form af en overrevet pectoralis m., hvilket satte en stopper for karrieren som styrkeløfter.

Læs også: 16-årig pige dødløfter 190 kilo

Helt skidt var det dog ikke, for i 2008 var Jason Greer at finde på scenen til NPC USA Wheelchair Championship, hvor han løb med guldet i sin klasse og blev overall champion. Året efter tog han den selvfølgelig på rutinen og hev samme resultater hjem. Stærkt! 

Du kan herunder se en video fra 2008, hvor Jason vinder gulv. Kæmpe respekt herfra!

 


Jason Greer vinder guld til 2008 NPC USA Wheelchair Championship.

 

 

Flere Indlæg

Find det du leder efter