• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR. OG FRI RETUR

Ugens Power Addict: Benjamin Cardel

24 Januar 2016

Endnu en uge er afsluttet, og vi har selvfølgelig fundet denne uges vinder af titlen som Ugens Power Addict!

Benjamin Cardel har en rigtig flot form og mentalitet som en ægte Power Addict, så han har vundet titlen og selvfølgelig præmien bestående af en spritny tank top fra Power Addict.

Læs om Benjamins træning herunder, eller se sidst uges vinder her: Ugens Power Addict: Thomas Kuhn

Vil du have titlen som Ugens Power Addict og en gratis tank top? Så husk at bruge #poweraddict på dine billeder på Instagram!

 

Ugens Power Addict Benjamin Cardel

 

Mød Ugens Power Addict: Benjamin Cardel

 

Fulde navn: Benjamin Cardel

Alder: 21 år

Højde: 180 cm

Vægt: Offseason: 90 kilo, contest: 84 kilo (DM 2015)

 

Ugens Power Addict

 

Hvor træner du?

Jeg træner i Loaded Gym i Valby. Fantastisk træningscenter med en rar atmosfære, god musik, og en masse utroligt gode mennesker omkring mig.

 

Læs også: 4 ud af 5 træner deres mave forkert – er du en af dem?

 

Hvor længe har du trænet?

Jeg startede som 6-årig med at dyrke taekwondo, som er en koreansk kampsport. Det fortsatte et par år, men da jeg flyttede til København begyndte jeg til springgymnastik i DGI. Jeg fortsatte som springgymnast frem til en alder af 14 år, hvor jeg nåede at træne et par år på Danmarks juniorlandshold.

I midten af 7. klasse fik en klassekammerat lokket mig op i et træningscenter for første gang. SATS, Hvidovrecenteret. Her startede jeg som nybegynder og trænede fast dér helt frem til foråret 2015, hvor jeg efterfølgende skiftede til Loaded Gym.

 

Benjamin Cardel er Ugens Power Addict

 

Hvorfor begyndte du at træne?

Jeg har altid været fysisk aktiv og elsket det. Min far er 3. dan taekwondokæmper, så jeg har altid haft sport tæt på min hverdag.

Jeg startede med at styrketræne fordi jeg som så mange andre teenagedrenge på min alder, ville være større, stærkere, og for at imponere tøserne. Mit mind-set er med tiden blevet til noget helt andet. Nu træner jeg stadig for styrke og størrelse, men nu handler det ikke hvordan andre ser på mig, men hvad jeg selv ser.

 

Benjamin Cardel Ugens Power Addict

 

Hvad er dit mål med træningen?

Til NC 2014 tog jeg bronze i Men’s Physique +178 cm klassen. Herefter var målet DM 2015, som jeg også nåede at stille op til. Dog gik DM ikke som planlagt i forhold til placeringen. Jeg tog desværre en skuffende 10 plads. Dette skyldtes, at jeg på jagten efter at bringe den sygeste form på scenen, kom med for meget masse og nogle yderst overdimensionerede poseringer, der trak mig langt ned.
Til dagligt læser jeg en Erhvervsakademiker i Finansøkonomi, som tager en del af min tid til contest prep. Det er vigtigt, at jeg kan fokusere 100% på min konkurrence, så det ikke bliver halvhjertet. Fremtiden peger mod NC i 2017. Hvilken klasse kan jeg ikke afsløre endnu, men jeg kan konstatere, at det ikke bliver Men’s Physique.

 

Hvad gør dig til en ægte Power Addict?

Jeg lever og ånder for gains. Jeg går aldrig efter bogen, jeg skriver min egen.

Jeg er klart afhængig af min træning. Det er min terapi, mit frirum, og min mulighed for at afreagere og stresse af. Det er klart grunden til, at jeg er en ægte Power Addict!

 

Benjamin Cardel Power Addict

 

Hvor kan man følge dig?

Jeg har en meget aktiv instagramprofil, hvor jeg dagligt opdaterer! @benjamincardel

Alle træningsrelaterede spørgsmål og forespørgsler henvises til min private facebook: Benjamin Cardel.

 

 

Flere Indlæg

Find det du leder efter