• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR. OG FRI RETUR

Ugens Power Addict: Thomas Kuhn

17 Januar 2016

Så er det igen blevet tid til at give titlen som Ugens Power Addict videre!

Denne uges vinder er Thomas Kuhn, der med sin skarpe form fortjener et ekstra klap på skulderen.

Læs om Thomas herunder, eller se sidste uges vinder ved at klikke her.

Vil du have titlen som Ugens Power Addict? Så husk at bruge #poweraddict på dine billeder på Instagram!

 

Ugens Power Addict: Thomas Kuhn

 

Mød Ugens Power Addict: Thomas Kuhn

 

Fulde navn: Thomas Kuhn Jacobsen

Alder: 26 år

Højde: 178 cm 

Vægt: 75 kg

 

Hvor træner du?

Fitness World Ballerup - Prøver også andre centre, når muligheden byder sig. Én ting er at ændre sit træningsprogram for at udvikle sig, men træning i et andet center med andre maskiner osv. har også en effekt.

 

Ugens Power Addict: Thomas Kuhn

 

Hvor længe har du trænet?

Jeg har trænet i ca. 7 år, siden jeg var 19.

 

Hvorfor begyndte du at træne? 

Jeg har et stillesiddende job, så i starten begyndte jeg at træne for at holde mig lidt i form. Interessen voksede dog hurtigt, og jeg begyndte at læse mange artikler og se film om træning for at opnå en større viden og få større udbytte af mine træninger. Efterhånden voksede interessen og blev til en passion. 

 

Ugens Power Addict: Thomas Kuhn

 

Hvad er dit mål med træningen?

Min træning er måden, jeg stresser af på fra en travl dagligdag. Når jeg putter musikken i ørene og starter min træning, så bliver der ikke tjekket mails, spekuleret over arbejde, indkøb osv. Så fokuserer jeg kun på træningen og lukker resten ude.

Når træningen fylder så meget, som den gør hos mig, så begyndte jeg at søge efter et mål at træne imod. Dette sammen med mit konkurrencegen gjorde, at jeg valgte at træne op til Newcomers i klassen Men’s Physique i 2015. Det endte med en 7. plads og en fed oplevelse. Konkurrencegenet gør nu, at jeg træner mod Newcomers 2017, hvor jeg vender stærkt tilbage!

 

Ugens Power Addict: Thomas Kuhn

 

Hvad gør dig til en ægte Power Addict?

Jeg elsker min styrketræning og livsstilen, der hører til. Kombinationen af at konkurrere med sig selv og den unikke fællesskabsånd, der er inden for sporten. Det er vigtigt at dele sine erfaringer med andre og ligeså vigtigt at være modtagelig overfor andres erfaringer og råd. 

En ægte Power Addict træner heller ikke for at tilfredsstille andre, men for at opnå den bedste version af sig selv, og det er, hvad jeg gør!

 

 

Ugens Power Addict: Thomas Kuhn 

 

Hvor kan man følge dig?

Jeg kan følges på Instagram, hvor jeg både lægger ting op fra mine træninger og min dagligdag. @thomaskuhn89

 

Flere Indlæg

Find det du leder efter