• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR.

Ugens Power Addict: Lene Aagaard

12 December 2015

Lene Aagaard har de seneste år gennemgået en utroligt flot forvandling. Vi har valgt at give hende titlen som Ugens Power Addict, fordi hun er en stor inspiration for mange og helt klart fortjener et ekstra klap på skulderen for sit hårde arbejde.

Vil du gerne vinde titlen som Ugens Power Addict? Så husk at bruge #poweraddict på dine billeder på Instagram!

Læs om Lenes rejse og imponerende udvikling herunder, eller se sidste uges vinder at titlen lige her.

 

Lene Aagaard

 

Mød Ugens Power Addict: Lene Aagaard

 

Fulde navn: Lene Aagaard Kristensen

Alder: 23

 

Ugens Power Addict

 

Hvor træner du?

Jeg træner i Performance Gym Aarhus. Et fedt center med god stemning, lækkert udstyr og motiverende mennesker. 

 

Lene Aagaard

 

Hvor længe har du trænet?

Jeg har styrketrænet siden folkeskolen, men mere målrettet og seriøst i de sidste 2 år. 

 

 

Hvorfor begyndte du at træne

Jeg begyndte at træne i forbindelse med et vægttabsforløb. Jeg vejede på det tidspunkt mellem 110 og 120 kg. Jeg fik kontakt til min personlige træner, som siden har stået for mine programmer og mine kostplaner. 

 

Ugens Power Addict Lene

 

Hvad er dit mål med træningen?

Da jeg startede med træningen, var målet at blive tynd. Jeg ville gerne bare smide alt fedtet, og var egentlig ikke særlig interesseret i styrketræning, var nok mere en såkaldt Cardiomus. Målet er stadig fedttab (der mangler stadig et par kilo ;-) ), men målet er også at forbedre mig fysisk og psykisk. Helt basalt er målet også at alle træninger bliver gode. Det er en god træning, når benene ryster under en, når man går fra centeret! 

 

Ugens Power Addict Lene Aagaard

 

Hvad gør dig til en ægte Power Addict?

Det, der gør mig til ægte Power Addict, er min vilje og min stædighed. Det er det, der gør, at jeg hver dag forbedrer mig og bliver stærkere, og dermed ikke giver op, før jeg når i mål.

 

Lene Aagaard Kristensen

 

Hvor kan man følge dig?

Man kan følge mig på min instagramprofil: @leneaagaard

 

 

Flere Indlæg

Find det du leder efter