• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR.

Ugens Power Addict: Peter Jeppesen

05 December 2015

En ny uge nærmer sig, og det er derfor blevet tid til at give titlen som Ugens Power Addict videre til en inspirerende atlet!

Vi har i denne uge valgt Peter Jeppesen som vinder af titlen, og han fortjener et ekstra klap på skulderen, fordi han har vist en enormt flot udvikling og nogle lovende resultater.

Vil du gerne have titlen som Ugens Power Addict? Så husk at bruge #poweraddict på dine billeder på Instagram!

Læs mere om Ugens Power Addict herunder, eller se sidste uges vinder ved at klikke her.

 

Ugens Power Addict

 

Mød Ugens Power Addict: Peter Jeppesen

 

Fulde navn: Peter Jeppesen

Alder: 30 år

Hvor træner du?

Fitness World Randers, men kan godt lide at træne i forskellige centre i andre byer.

 

Ugens Power Addict Peter Jeppesen

 

Hvor længe har du trænet? 

Jeg har trænet i 3 år, men træningen har først været rigtig seriøs de sidste 2 år.

 

Hvorfor begyndte du at træne?

 Min bror motiverede mig til at begynde at træne. Han er en del yngre end mig, men går stadig rigtig meget op i træning.

 

 Ugens Power Addict

 

Hvad er dit mål med træningen?

Da jeg startede med at træne, var det for at få en bedre og flottere krop, og da jeg synes, jeg havde opnået det, valgte jeg i marts, at jeg ville stå på scenen til NC15. Kategorien blev Men’s Physique, hvor udstråling og kroppens symmetri er i fokus.

Desværre var hele forløbet op mod konkurrencen ikke optimalt, da diæten var forkert beregnet af min daværende coach, og på selve dagen kunne man godt se på min krop, at diæten var forkert sat sammen. Trods det uheldige forløb kom jeg på scenen, og det var en fantastisk oplevelse, og nu er målet at stå på scenen igen i 2017. Næste år skal bruges på weakpoints og en bedre symmetri.

 

Ugens Power Addict Peter Jeppesen

 

Hvad gør dig til en ægte Power Addict?

Jeg synes selv, jeg er en Power Addict, fordi jeg går 110% efter mit mål, og jeg giver aldrig op.

 

Hvor kan man følge dig?

På Instagram: @peter.physique

 

Flere Indlæg

Find det du leder efter