• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 400 KR. OG FRI RETUR

Ugens Power Addict: Lars Mogensen

28 November 2015

Det er endnu engang blevet tid til at give titlen som Ugens Power Addict videre til en inspirerende person, og denne gang har vi valgt Lars Mogensen.

Lars fortjener titlen, fordi han for det første er helt ualmindeligt stærk, især sin alder taget i betragtning, og fordi han ikke lægger fingre imellem, når det handler om jagten på en større styrke.

Hvis du gerne vil have titlen som Ugens Power Addict, så husk at bruge #poweraddict på dine billeder på Instagram!

Læs med herunder, eller ser sidste uges vinder ved at klikke her.

 

Ugens Power Addict

 

Mød Ugens Power Addict: Lars Mogensen

 

Fulde navn: Lars Mogensen.

Alder: 19 år 

Hvor træner du?

Jeg har for det meste trænet i min fars værksted, i form af et powerrack og en vægtstang. Dog holder jeg meget af at træne i Grindsted Fitness Center, samt Hyper-Strong i Sønder Omme, som tilbyder stærkmandstræning.


Hvor længe har du trænet?

4 år. Jeg har altid været fysisk aktiv, da jeg holder meget af at bruge min krop og se, hvad den er i stand til – Jeg havde dyrket springgymnastik i mange år, før jeg begyndte med vægttræningen i en alder af 15 år, hvilket i den grad har resulteret i et forspring i form af styrke i de fleste underkropsøvelser.

 

Ugens Power Addict
Ingen træning: 15 år – 56kg.

Efter et par måneder så jeg resultater, og så blev jeg bidt af ”the iron bug”. Jeg havde kørt bodybuilding indtil da, men skiftede nu over til styrkeprioriteret træning, da jeg simpelthen bare syntes, at styrke er meget mere håndgribeligt og måleligt.

Jeg har nu styrketrænet i godt og vel 4 år, og det er efterhånden blevet en stor del af mig – jeg prioriterer træningen sindssyg højt, men dette er dog ikke noget problem, da det alligevel naturligt næsten har udviklet sig til en afhængighed. (Ligesom alle jer andre derude kan jeg bare ikke fungere uden træning.)

 

Ugens Power Addict

11 måneders træning: 16-17 år – 65kg til 95kg.

 

Hvorfor begyndte du at træne?

I tiden forinden jeg begyndte at træne, havde jeg gået rundt og var blevet mere og mere asocial, grundet en omgangskreds, som jeg egentlig ikke brød mig om at være sammen med. Derfor sagde det sig selv, at jeg brugte mindre tid sammen med disse mennesker, og mere tid inde på værelset.

Her greb min storebror så ind, og foreslog at jeg skulle begynde at komme med ham hen til det lokale fitnesscenter – og siden da har det bare hængt ved. Vi startede med at træne i centeret sammen, og han brugte timer på at lære mig de forskellige øvelser, hvilket jeg aldrig kunne være mere taknemmelig for. Jeg kan nemlig være RIGTIG utålmodig.

 

Ugens Power Addict

3 års træning: 18 år – 80kg.

 

Hvad er dit mål med træningen?

Mit mål var i første omgang at få nogle venner, og for at komme ud af huset – det er dog blevet til meget mere end det de sidste par år.

Træningen er efterhånden blevet til en målestok for mig, hvori jeg måler, hvor meget jeg VIL livet. Dette skal forstås som i, at alt kan gå ad helvedes til – men så længe jeg får trænet, så er der en gnist i mig, der stadig har lyst til at udrette noget.

Dette skal dog ikke tolkes som om, at jeg er mega ligeglad med alt andet i livet, bare træningen går godt – men nærmere som en slags moralsk ”forsikring”, så jeg ved, at det ikke er mangel på disciplin, jeg lider af, hvis noget går dårligt, men derimod noget andet.

Mit MÅL med min træning er at blive så STÆRK, som jeg kan blive. Intet mindre.

 

Ugens Power Addict

3.5 års træning: 19 år – 107kg.

 

Hvad gør dig til en ægte Power Addict?

Det, der gør mig til en ægte Power Addict er, at jeg ikke hviler mig op af motivation for at træne, men disciplin og viljestyrke. Fordi jeg finder energien, selvom den ikke er der. Fordi jeg træner, selvom jeg ikke har lyst. Fordi det er mit kald. (Og så har jeg selvfølgelig arme på 46cm).

 

261kg squat PR.

 

Hvor kan man følge dig?
På Instagram og Facebook.

 

 

 

Flere Indlæg

Find det du leder efter