• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR.

Ugens Power Addict: Jesper Vogelius

21 November 2015

Ugen er ved at være slut, og derfor skal titlen som Ugens Power Addict selvfølgelig gives videre til en inspirerende person, der fortjener en ekstra hånd.

Denne gang er vinderen af titlen den unge Jesper Vogelius. Vi har valgt Jesper, fordi han i en alder af blot 15 år allerede har vist flotte resultater indenfor styrkeløft, og en meget lovende fremgang.

Vil du gerne have titlen som Ugens Power Addict? Så husk at bruge #poweraddict på dine billeder på Instagram!

Kig med herunder, eller se sidste uges Power Addict ved at klikke her.

 

Ugens Power Addict

 

Mød Ugens Power Addict: Jesper Vogelius

 

Fulde navn: Jesper Steenstrup Vogelius

Alder: 15 år 

Hvor træner du?

Jeg træner i Rødby Motionscenter. 

Hvor længe har du trænet? 

Jeg har trænet i et år cirka. 


Ugens Power Addict

 

Hvorfor begyndte du at træne?

Jeg begyndte at træne for faktisk bare at dyrke lidt motion. Syntes godt, jeg kunne blive lidt tyndere. Men et par måneder efter blev jeg fuldstændig bidt af det, og ville bare løfte mere og mere og blive større og større. Jeg gik fra at træne 3 gange om ugen og spise 4 gange om dagen til at træne 6 gange om ugen og spise 7-8 gange om dagen. Det er bare mit liv, det er den, jeg er dagen i dag. 


Ugens Power Addict

 

Ny kollektion

  

 

 

Hvad er dit mål med træningen?

Mit største mål med min træning er at stille op til VM i styrkeløft en dag, og så vinde i min klasse. Og så vinde en bodybuilding konkurrence.

 

  

Det tegner godt i bænken nu. En fin single på 120 kg, åbneren til TSK Cup. #poweraddict

En video slået op af Jesper Vogelius (@jesvogelius) den

 

 

Hvad gør dig til en ægte Power Addict?

Det, der gør mig til en ægte poweraddict er, at jeg ikke har noget decideret mål som sådan. Jeg vil bare have alt, hvad jeg kan få. Det, jeg nævnte før, er bare starten på min drøm. Jeg vil bare have det hele. 

 

 

 

Ugens Power Addict 

 

Hvor kan man følge dig?

Du kan følge mig på Instagram og Facebook.

 

Tilføj power addict på snapchat

Flere Indlæg

Find det du leder efter