• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR.

Ugens Power Addict: Martin Aakmann

13 November 2015

Så er det blevet tid til at give titlen videre! Vi har igen fundet en inspirerende person, som vi synes fortjener et ekstra klap på skulderen og titlen som Ugens Power Addict. 

I denne uge har vi valgt Martin, fordi han har opnået flotte resultater og fremviser en rigtig skarp form!

Vil du gerne have titlen som Ugens Power Addict? Så husk at bruge #poweraddict på dine billeder på Instagram!

Du kan se sidste uges Power Addict ved at klikke lige her.

 

Ugens Power Addict

Mød Ugens Power Addict: Martin Aakmann

 

Fulde navn: Martin Aakmann Sørensen

Alder: 25 År.

Hvor træner du?

Jeg træner i Skive i et center, der hedder BKL.

 

Hvor længe har du trænet?

Jeg startede med at træne, da jeg var 18 år gammel, hvor det bare var sådan en gang hyggetræning for at holde kroppen igang. Det er dog først her inden for det seneste 1,5 år, at det er blevet seriøst.

 

Ugens Power Addict

 

Hvorfor begyndte du at træne?

Jeg har som barn altid været lidt overvægtig. Jeg har aldrig selv syntes, at jeg havde en flot krop, som jeg havde lyst til at vise frem for andre, da jeg var flov over, hvordan jeg så ud. Jeg begyndte at se en del videoer på YouTube om bodybuilding og fik motivationen til at starte. Jeg var for 2 år siden inde og se en ven stille op til en bodybuildingkonkurrence, som fik mig til at åbne mine øjne omkring min egen træning og kost, fordi jeg bare skulle/ville op og stå på den scene og opleve det!

 

Ugens Power Addict

 

Hvad er dit mål med træningen?

Mit mål med min træning er, som så mange andre, at blive større og mere markeret. Forhåbentlig kan jeg en skønne dag stå på en scene og stråle igen.

 

Hvad gør dig til en ægte Power Addict?

Når jeg har sat mig et mål, stopper jeg ikke, før jeg er nået helt i mål. Jeg lever og ånder for træning.

 

Ugens Power Addict

 

Hvor kan man følge dig?

Instagram: MartinAakmann - Facebook: Martin Aakmann SørensenFlere Indlæg

Find det du leder efter