• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 400 KR. OG FRI RETUR

Nemme protein snickers

01 November 2015

Protein snickers

Opskrift af: @laura_oline

Den nemmeste opskrift på lækre protein snickers med 15 g protein pr. bar!

 

Det her er en god opskrift på protein snickers, som er så nemme og lækre, at der nærmest ikke er grund til ikke at lave dem. Denne protein snickers er perfekt som mellemmåltid, før træning, efter træning, eller hvis du har lyst til at synde på en lidt sundere måde. Opskriften er både sukkerfri og glutenfri, og er ikke til at stå for.

 

Ingredienser:


Peanut butter – 80 g

Honning - 100 g

Vanilje proteinpulver fra LinusPro – 100 g

Dadler uden sten – 140 g

Saltede peanuts – 40 g

Chokolade – 80 g

Kokosolie – 1 teske

 

Fremgangsmåde:


Først skal du koge vand og hælde over dadlerne, som skal stå lidt.

Så skal du røre peanut butter, honning, og proteinpulveret sammen i en skål. Det skal røres, til der ikke er nogen klumper i det. Konsistensen bliver en slags pulver.

Dette pulver skal ned i et fad på ca. 20 x 20 cm. Hæld bare blandingen ned i fadet og tryk det godt sammen, så der er et jævnt lag. Jo mere du trykker det sammen, desto bedre bliver det.

Så skal du bruge dadlerne. Tag dadlerne op af vandet og blend dem sammen med to spiseskeer af vandet, de har ligget i. Det kan blendes med en minihakker, almindelig blender, eller en stavblender. Det skal være en blød, ensartet masse. Fordel det herefter ovenpå den lyse bund i fadet.

Hak de saltede peanuts groft og drys dem udover fadet ovenpå dadlerne.

Til sidst hakkes chokoladen og smeltes sammen med kokosolien. Det kan gøres enten over vandbad eller i mikroovnen. Hvis du vælger mikroovnen, skal det have omkring 30 sekunder, hvorefter du tager det ud og rører i det i 15 sekunders tid. Herefter kan du give det 30 sekunder mere. Når du tager det ud igen, er det ikke sikkert, det er smeltet helt, men bliv ved at røre rundt, så smelter det helt af sig selv.

Fordel chokoladen udover det resterende og stil det i fryseren i 15 minutters tid.

Når det har sat sig, kan du skære det i barer. Opskriften giver store 8 barer.

De smager bedst, hvis de opbevares i fryseren og spises umiddelbart efter, man har taget en bar op.

 

Næringsindhold pr. bar:


Kcal

282

Protein

15 g

Kulhydrater

31 g

Fedt

12 g

 

Du er måske også interesseret i:

Protein pandekager

Protein is

 

 

Flere Indlæg

Find det du leder efter