• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR. OG FRI RETUR

Se The Mountain få tæv i armlægning!

02 Oktober 2015

The Mountain

The Mountain taber armlægning til mand på det halve af hans størrelse

 

Det er efterhånden ikke nogen hemmelighed, at vi her på bloggen godt kan lide Hafthór Júlíus Björnsson, også kendt som The Mountain fra Game of Thrones, der efterhånden har en lang række utroligt imponerende resultater på sit C.V., bl.a. at have slået en 1000 år gammel vikingrekord

Manden er stærk som en bjørn, og har karisma som en ægte islandsk viking, så det er altid fedt at følge med i hans præstationer.

Hans styrke blev dog for nylig sat på prøve af den professionelle armwrestler Devon Laratt i en god gammeldags omgang armlægning!

 

Læs også: 16-årig pige dødløfter 190 kilo

 

Dette er et rigtig godt eksempel på at masse og størrelse ikke altid er lig med styrke. Selvfølgelig er Hafthór ekstremt stærk, bevares, men med en vægt på 190 kilo er han altså næsten DOBBELT så tung som sin konkurrent Devon, der "kun" vejer 102 kilo. Her skal der selvfølgelig også medregnes teknik osv., og at Devon Laratt er professionel armwrestler, men det er stadig utroligt imponerende at han kan besejre en, der bogstaveligt er næsten dobbelt så stor som sig selv.

Endnu et bevis på at kroppen virkelig kan udrette imponerende ting.

God træning!

 

 

Klik herunder for flere artikler om træning:

Læs flere artikler om træning her

 

Du er måske også interesseret i:
Guide til valg af vægtløftningssko
Bodybuilding tøj

Flere Indlæg

Find det du leder efter