• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR. OG FRI RETUR

Styrkeløfter bestiger bjerg med en 75 kg barbell på ryggen

26 September 2015

Styrkeløfter bestiger bjerg

Styrkeløfter Andrey Rodichev bestiger bjerg med 75 kg vægtstang på ryggen

 

En ting er at bestige Europas højeste bjerg. En anden er at bestige Europas højeste bjerg med en barbell og 2 af de røde skiver på ryggen! Andrey Rodichev, en russisk styrkeløfter, har for nyligt præsteret netop dette - imponerende!

 

Læs også: Se Lü Xiaojun's 300 kg squat forsøg

 

Bjerget hedder Mount Elbrus, og er faktisk en vulkan. Det er 5642 meter højt, ca. 800 meter højere end Mont Blanc, og er således det højeste i Europa. 

Styrkeløfter bestiger bjerg


Selvom 75 kg måske er meget for nogen at løfte i centeret, så valgte Andrey Rodichev altså at medbringe dem til toppen af bjerget. Han har essentielt formået at kombinere 2 sportgrene, som er næsten direkte modsætninger; bjergvandring, der kræver ekstrem udholdenhed, og styrkeløft, som kræver meget eksplosivitet.
Forberedelsen til turen indebar 2 træningspas om dagen; 1,5 timers løb om morgenen med 10 ekstra kilo, og en tur i centeret om aftenen, hvilket medførte et vægttab på 20 kilo op til turen.

Styrkeløfter bestiger bjerg

Rodichev satte sig angiveligt dette mål for at skabe opmærksomhed om styrkeløft i Murmansk regionen og for at tiltrække sponsorer, da der er stor mangel på ordentligt udstyr pga. de lave offentlige budgetter. 

Læs også: 15-årig sætter uofficiel verdensrekord i clean and jerk med 175kg

Hele turen skulle også angiveligt være blevet filmet for senere at lave en dokumentarfilm om Rodichev's eventyr. Den skal ses! 

Vægtstangen blev efterladt på toppen af bjerget som et monument for Rodichev's imponerende bedrift.

God træning!


Klik herunder for flere artikler om træning:

 

 

Du kunne måske også være interesseret i:
Wendler 5/3/1 program til styrkeløft
Fitness tøj til mænd

Flere Indlæg

Find det du leder efter