• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR. OG FRI RETUR

Mød Josh McKenzie på 15: Designet til at blive superatlet

03 September 2015

Josh McKenzie
Josh McKenzie (højre).


15-årige Josh McKenzie er "designet" til NFL

 

15 år gammel med 84 kg råstyrke fordelt på 175 cm. Mød Josh McKenzie fra New Jersey, der i denne måned begynder i High School som den bedst vurderede amerikanske fodboldspiller og wrestler på sin årgang i hele USA. Han har haft 6-pack siden 6-års alderen, laver i gennemsnit 4 touchdowns pr. kamp, bænkpresser halvanden gange sin egen kropsvægt, og kan lave boxjumps på højde med de fleste biler.

Det seneste år har Josh's familie brugt over 15.000 dollars, altså omkring 100.000 kroner på ikke mindre end 10 af landets bedste personlige trænere til den unge aspirant med 1 mål i sigte: at gøre Josh McKenzie til den bedste af de bedste og skaffe ham et college scholarship. I arsenalet af personlige trænere finder man bl.a. både 3 specialister indenfor sprint, en kostvejleder, en "mindset coach", og en ekspert indenfor styrkeløft. Alle disse mennesker gør hver sit og hjælper til med skabelsen af denne unge superatlet, der hver dag indtager hele 4.500 kalorier og 175g protein.

Men drømmen om et navn blandt stjernerne har også sin pris. "In this stage of my life, football's my main focus. My friends and all that partying can take a side seat for now." udtaler Josh til NJ Advance Media.

Selvom det ser utroligt lovende ud for den unge Josh, så har han udtalt, at faktisk har en kæmpe frygt, nemlig sin højde. 175 cm er ikke meget i NFL, og Josh er bange for, at han ikke bliver højere. Derfor benytter han sig også hver dag af et apparat, som mest af alt ligner noget fra et torturkammer, i håbet om at kunne manipulere sin vækst.

Josh McKenzie
Hvad gør man ikke for succes?

Men at skulle nedprioritere sine venner er ikke den eneste pris, som Josh må betale. Udover at lægge en dæmper på det sociale liv, har han for nylig valgt at tage 8. klasse igen, selvom han i forvejen var langt overlegen ift. sine klassekammerater. Dette har han valgt at gøre for bl.a. at skille sig mere ud overfor talentspejdere, både mentalt og fysisk.

Du kan herunder se en video, der viser nogle af de aktiviteter, som Josh McKenzies omfattende træningsprogram indeholder: 

 

 

For lige at give en idé om, hvor overlegen Josh i forvejen er, kan du her se en række klip fra diverse fodboldkampe:Det bliver utroligt spændende at følge unge Josh's udvikling, vi glæder os i hvert fald til at se hans fremtidige præstationer.

 

 

Flere Indlæg

Find det du leder efter