• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR. OG FRI RETUR

15-årig sætter uofficiel verdensrekord i clean and jerk med 175kg

28 August 2015

15-årig sætter verdensrekord i clean and jerk

15-årig laver imponerende C&J på 175kg og sætter uofficiel verdensrekord

 

Den amerikanske CJ Cummings fra South Carolina er ikke nogen ordinær 15-årig dreng. Han er stærk som en bjørn, og har for nylig præsteret noget, som de fleste voksne mænd kun kan drømme om. Han har nemlig formået at lave et utroligt imponerende clean and jerk på hele 175kg til Youth Nationals i USA, og har dermed sat en uofficiel ungdomsverdensrekord i 69 kilo klassen. Det er 2,5 gange sin egen vægt! Vi snakker altså her om en dreng på 15, som stadig går med bøjle!

Læs også: 14-årig bodybuilder og styrkeløfter

Det interessante ved vægtløftning fremfor eks. bodybuilding er nemlig, at man sagtens kan præstere helt utrolige resultater allerede i en ung alder, hvorimod man som bodybuilder oftest skal op i 20'erne, før det kan blive konkurrencebetonet.

Der er ingen tvivl om, at denne unge knøs har en lys fremtid foran sig og er på vej til at blive en kæmpe stjerne, og det bliver utroligt spændende at følge med i hans udvikling. Du kan følge CJ Cummings på Instagram ved at klikke her, vi følger i hvert fald helt sikkert med fra sidelinjen!

Det imponerende løft kan ses i videoen herunder:
 

 

15-årig sætter verdensrekord i clean and jerk

Flere Indlæg

Find det du leder efter