• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR. OG FRI RETUR

Mustafa Ali Mohammed - Guldvinder i Men's Physique

10 August 2015

Vi har taget en snak med Mustafa Ali Mohammed, der i et spændende interview herunder fortæller om træning, motivation, og fremtidige mål. Du kan læse hele interviewet her eller se alle vores tidligere interviews ved at klikke lige her.

 

Mustafa Ali Mohammed
Mustafa Ali Mohammed på scenen med guldet til Newcomers 2014.

Læs også: Kosttilskudsproducenter kan snyde med proteinpulver

Interview med Mustafa Ali Mohammed

 

De hurtige:

Fulde navn: Mustafa Ali Mohammed

Alder: 30 år

Højde: 170

Vægt: 70

Gym: Loaded Gym

 

Hvornår startede du med at træne, og hvad/hvem inspirerede dig til det?

Det hele startede med, at jeg som en lille gut på 17 år og 48 kg for første gang så filmen ”Pumping Iron” med Arnold Schwarzenegger. Jeg blev helt fascineret af Arnold’s muskuløse krop, symmetri, og alle små detaljer. Fra den dag drømte jeg om en forandring af min krop. Jeg var træt af at blive drillet med, at jeg var tynd og træt af min krop og ville gøre alt for at gøre en forskel. Min far kunne ikke se nogen grund til, at jeg skulle bruge tid på at løfte jern, og jeg fik derfor ikke lov til at blive meldt ind i et center. Det startede med at jeg sneg mig ind i Workout på Nørrebro, som det hed dengang, og brugte maskinerne og mærkede pumpet, og jeg elskede det, og så lavede jeg armbøjninger hjemme, men det holdt ikke i længden. Derefter fik jeg en idé, jeg begyndte at arbejde som servicemedarbejder, hvor jeg rengjorde maskinerne 1 gang ugen i Form og Fitness (SATS), så jeg kunne få lov til at træne, og der startede rejsen. Mit mål var at opnå den perfekte krop og en flot symmetri og stille op en dag. Jeg har nu trænet i ca 13 år. De første par år var spild af tid, da jeg ikke vidste, hvordan jeg skulle træne eller spise ordentligt, det hele var baseret på noget, man havde set i træningscenteret eller havde hørt.

 

Mustafa Ali Mohammed
Mustafa med sin søvmedalje til DM 2014.

 

Hvad er det største, du har opnået inden for sporten?

1. Plads i Men’s Physique -170 til Newcomers 2014 og 2. Plads i Men’s physique til DM 2014.

 

Hvordan ser dit træningsprogram ud?

Jeg ændrer mit træningsprogram løbende, lytter til min krop, og kigger i spejlet og arbejder på at få det hele til at passe sammen og skabe en flot symmetri.

 

 Mustafa Ali Mohammed
Mustafa på scenen til Newcomers 2014.

 

Hvad spiser du på en typisk træningsdag, og hvad er tankerne bag?

Jeg får det meste af min mad leveret hver dag gennem min sponsor Musclebox.dk. Primært havregryn, skyr, bær, frugt, kød, grønt, ris, nødder, peanutbutter og ISATC Isolate, Xtend, og kasein protein.

 

Hvad gør du for at slæbe dig selv ned i centeret på dage, hvor du virkelig bare føler dig slap og sørgelig?

Jeg tænker på, at jeg glæder mig til at se manden i spejlet med et PUMP, og hvor meget mit mål betyder for mig, for hvert sekund skal være et skridt tættere på mit mål. En god motivationsvideo hjælper også med på vejen!

 


Mustafa (midterst) og de andre finalister til Newcomers 2014.

 

Hvad er dine fremtidige mål, og hvordan vil du nå dem?

Mit mål er altid at blive bedre end i går, være taknemmelig for, hvad jeg har opnået, og gøre alt for at opnå mere, sætte nye mål hele tiden, og rykke mine grænser. Mit største mål er at opnå en topplacering i en international konkurrence.

 

Hvis du kunne træne med et idol, hvem skulle det så være, og hvad skulle i træne?

Helt klart Arnold Schwarzenegger, for selvom han er gammel, er han en legende og min største inspiration. Bryst!

 

Mustafa Ali Mohammed
Mustafa Ali Mohammed til Newcomers 2014.

 

Ultimative top-sæt soundtrack:

Painkiller - Freestylers ft. Pendulum

Rockstar (Remix) - N.E.R.D.

 

Dit bedste råd til læseren:

Hvis du ikke tror på dig selv, vil ingen tro på dig. Søg professionel hjælp og ikke ”bro science”, giv dig 100%, og du vil opleve resultater 100%.

 

 Klik på knappen nedenfor for at læse flere spændende interviews.
mustafa ali mohammed

Flere Indlæg

Find det du leder efter