• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR. OG FRI RETUR

Protein iskaffe med chokolade

20 Juli 2015

Vi har her på bloggen haft besøg af Laura Aalbæk, der forklarer, hvordan man kan lave en super lækker, sund, og ikke mindst nem iskaffe med protein. Læs hele opskriften herunder!

 

Protein iskaffe med chokolade

Lækker protein iskaffe

Denne iskaffe med protein er en nem og enkel måde at få god energi på og blive afkølet i sommervarmen. Iskaffen er god om morgenen, eller lige inden træning til dig, der ønsker lidt ekstra energi uden for mange kalorier. Derudover er den velegnet, hvis du er på diæt, eller hvis du bare ønsker at skære lidt ned på kulhydraterne og op for proteinerne.

Ingredienser:

5 store isterninger

1 scoop proteinpulver med chokolade eller vaniljesmag

4 tsk. instantkaffe

150 ml. kogende vand.

1 dl. mælk

Evt. lidt sukrin efter behov.

Klik her for at se et stort udvalg af proteinpulver 

 

Først skal kaffen laves, og det kogende vand kommes i en skål med kaffen. Herefter afkøles den i køleskabet. Når kaffen er kølet ned, hældes den i blenderen med mælk, proteinpulver, isterninger, og sødemiddel. Lad det blende i et par minutter, så den bliver godt luftig. Når den bliver blendet, giver proteinpulveret kaffen en god milkshake-agtig og cremet konsistens. Denne mængde giver 2 glas iskaffe. Det er en nem og enkel måde at lave en god sommerdrik med masser af protein og få kalorier, hvis man godt kan lide kaffe!

Energifordeling pr. glas:

Kcal: 80

Protein: 13,9 g.

Kulhydrat: 3,2 g.

Fedt: 1,2 g.

 

Artiklen er skrevet af Laura Aalbæk, du kan følge hende på instagram lige her: laura_oline

 Power Addict Instagram

 

 

Flere Indlæg

Find det du leder efter