• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 400 KR. OG FRI RETUR

Peter Carlsen - Til EM i Men's Physique

14 Juli 2015

Peter Carlsen Power Addict

Interview med Peter Carlsen

 

De hurtige:

Fulde navn: Peter Carlsen                  

Alder: 25                    

Højde: 175 cm

Vægt: 81 kg

Gym: Fitstudio

 

Hvornår startede du med at træne, og hvad/hvem inspirerede dig til det?

Jeg har altid trænet, men begyndte at tage min træning og kost seriøst for 2 år siden.  

 

Hvad er det største, du har opnået inden for sporten?

Puha - det største er nok min personlige sejr. Men udadtil er det jo at være danmarksmester i kategorien Men’s Physique 2014. Derudover er jeg lige kommet hjem fra Europamesterskabet i Santa Susanna, Spanien, hvor jeg tog en 7. plads.

 

Peter Carlsen Power Addict

 

Hvordan ser dit træningsprogram ud?

Jeg træner ikke noget specielt på nogen specielle dage, da jeg lytter meget til min krop, og det gør, at jeg tager en off-dag, hvis jeg føler for det. Ellers ser mit program sådan ud:

Dag 1: Chest/Biceps

Incline Dumbbell Press 4×10 + 1 drop set to failure

Flat Bench Press with Close Grip 3×10

Cable Crossovers 4×10 + 1 drop set to failure

Pull Over 3×10

Barbell Curls 3×10 + 1 drop set to failure

Cable Machine Curls 3×10

Hammer Curls 3×12

Dag 2: Shoulders/Triceps

Smith Machine Shoulder Press 4×10

Standing Side Lateral 4×10

Wide Grip Upright Rows 3×10 + 1 drop set to failure

Standing Rear Laterals 4×10

Rear Lateral Machine 3×10

Triceps Push Downs 4×10

Reverse Grip Push Downs 3×12

Dumbbell Tricep Extensions 3×10

Push Ups 2x failure

Dag 3: HIIT

Dag 4: Back

Wide Grip Pull Ups 4x failure

Lat Pull Downs behind the neck 4×10

Cable Rows4x10 + 1 drop set to failure

Barbell Rows 3×10 + 1 drop set to failure

One Hand Dumbbell Rows 4×10

Hyper extensions 4 sets

Dag 5: Legs

Lying Hamstring Extensions 4×12 + 1 drop set to failure

Standing 1 Leg Hamstring Extensions 4×12

Leg Press Machine 4×10 + 1 drop set to failure

Smith Machine Squats 4×10

Leg Extensions 3×12

 

Peter Carlsen Power Addict

 

Hvad spiser du på en typisk træningsdag, og hvad er tankerne bag?

Min dag består af 7 måltider:

  • Måltid 1: 120g havregryn, 50g æggehvider, og 30g whey protein
  • Måltid 2: 200g oksekød, 100g ris, og 100g grønsager
  • Måltid 3: 50g whey protein
  • Måltid 4: 200g kyllingebryst, 1 sød kartoffel og 100g grønsager
  • Måltid 5: 200g kyllingebryst, 1 sød kartoffel og 100g grønsager
  • Måltid 6: 200g kyllingebryst og 100g grønsager
  • Måltid 7: 50 skyr med 20 g Proteinpulver

 

Hvad gør du for at slæbe dig selv ned i centeret på dage, hvor du virkelig bare føler dig slap og sørgelig?

Som sagt tidligere lytter jeg ekstremt meget til min krop, men til gengæld kender jeg også min krop enormt godt. Jeg kan godt mærke forskel på, om min krop er hårdt presset og har brug for en pause efter 2 uger uden en eneste hviledag, eller om jeg bare et træt og doven, og så tager jeg også 1-2 dages hvile. Det er som regel det, der motiverer og psyker mig til at hive min dovne krop ned og banke mig gennem en træning. Det er bare et spørgsmål om man er doven eller ødelagt.

 

Hvad er dine fremtidige mål, og hvordan vil du nå dem?

Lige nu er jeg lige blevet færdig med med forholdsvist mange konkurrencer inden for det sidste års tid. Så 2015 bliver er genopbygnings år. Både psykisk og fysisk. Mit næste mål er EM 2016 arnold classic 2016 og muligvis VM 2016. Men nu får vi se hvordan dette år kommer til at udfolde sig.

 

Peter Carlsen Power Addict

 

Hvis du kunne træne med et idol, hvem skulle det så være, og hvad skulle i træne?

Steve cook uden at tøve!

 

Ultimative top-sæt soundtrack:

Åååh den var svær.. Det afhænger os meget efter hvad humør jeg er i, er lige så meget til det hårde rock, som til det bløde akustiske..

300 Violin Orchestra – Jorgen Quintero

 

Dit bedste råd til læseren:

Stå op med et positivt mindset, sæt et realistisk mål, du kan åbne! Derefter kan du altid sætte dig et nyt, og fortsætte med at opnå/få personlige succesoplevelser. Og lad være med at sammenligne dig med alle andre, for hvis du virkelig søger vil du altid finde nogen der er bedre end dig selv, så prøv ALTID, HVER DAG, at være den bedste version af dig selv!

 

Læs flere fitness interviews ved at klikke på knappen

Peter Carlsen

Flere Indlæg

Find det du leder efter