• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR.

Tusinder syge efter "Mud Run" med dyrelort i Frankrig

06 Juli 2015

Tusinder syge efter "Mud Run" med dyrelort i Frankrig

"Mud Run" gør tusinder syge

Har du nogensinde overvejet at deltage i et såkaldt "Mud Run"? Hvis du ikke ved, hvad det er, så forestil dig tusindvis af mennesker, der løber gennem en flere kilometer lang, ekstremt mudret forhindringsbane med diverse udfordringer, herunder eksempelvis elektrisk pigtråd.

Læs også: Interview med Nini Gøthler - Bikini Fitness

Denne nye trend oplever stadigt voksende popularitet, og af mud runs i Danmark kan eks. nævnes "Nordic Race" eller "Toughest".

Men selvom konceptet lyder fedt, sjovt, hårdt, og udfordrende, så er det måske værd at overveje en ekstra gang, hvis du har planer om at deltage!

Mere end 1000 personer ligger nemlig syge efter deltagelse i "The Mud Day" på Côte d’Azur i Nice i Frankrig, hvor over 8.000 deltagere var mødt op til den cirka 13 km lange forhindringsbane. Arrangementet blev afholdt 20. juni, og allerede dagen efter var der 30 meldinger om diarré og opkast. I de følgende dage blev over 1.000 lignende tilfælde registreret, og begivenhedens arrangører er nu ved at undersøge årsagen til det pludselige udbrud af sygdom.

 


Mudder eller kokasser? 

Indtil videre antages det, at sygdommen skyldes dyreafføring, der angiveligt skulle være blevet blandet med jorden og mudderet, og flere deltagere har udtalt, at der både lugtede af gødning og hestepærer under løbet.

Læs også: Bodybuilder tæver 4 styrkeløftere i dødløft

Intet ondt om hverken Toughest eller Nordic Race, men rådet herfra er i hvert fald at lade være med at smage på mudderet, hvis du overvejer at deltage.

God træning!

Flere Indlæg

Find det du leder efter