• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR. OG FRI RETUR

Kali Muscle vinder seriøs bodybuilding konkurrence!

03 Juli 2015

Kali Muscle bodybuilding konkurrence

Kali Muscle vinder konkurrence

 

De fleste kender Kali Muscle som den enorme bodybuilder, der angiveligt ikke laver så meget anden form for træning end calisthenics på jernstænger ved stranden, og som med sine humoristiske og relativt useriøse videoer har opbygget en kæmpe stor følgerskare på YouTube og sociale medier.

Kali Muscle er bl.a. kendt for at have afsonet en dom i et amerikansk fængsel, hvorefter han har brugt vægtene og træningen som en flugtvej fra "the ghetto", som han selv formulerer det. Han beskrives desuden med frasen "from ex-con to icon".

Læs også: Må man træne når man er syg?

Ingen tvivl om, at manden er et gigantisk brød, men han har med sine til tider knapt så faglige udtalelser givet folk den almene opfattelse af, at han måske ikke stod forrest, da der blev delt studenterhuer ud, og virker pga. sine videoer useriøs for mange.

Men tro det eller ej, Kali Muscle har netop vundet en vaske ægte, seriøs bodybuilding konkurrence, nemlig 2015 NPC West Coast Classic. Her vandt han overall med blot 1 point fra næste placering.

Du kan i videoen herunder se et interview med den stolte Kali efter showet, hvor han bl.a. fortæller en ret underholdende historie om, hvorfor han begyndte at interessere sig for bodybuilding. Han fortæller samtidig at han vil gå efter et pro card i nærmeste fremtid.


Kali Muscle efter sin sejr til NPC West Coast Classic.


Her kan du se "The Kali Muscle Story", hvor Kali fortæller sin historie og om vejen fra "ex-con to icon".


The Kali Muscle Story.

 

 

Flere Indlæg

Find det du leder efter