• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 400 KR. OG FRI RETUR

57-årig slår verdensrekord i planken!

03 Juni 2015

57-årig slår verdensrekord i planken

Verdensrekord i planken

Den 57-årige amerikaner George Hood har for nylig slået verdensrekorden i udholdenhedsøvelsen "planken" med et fantastisk slutresultat på hele 5 timer 15 minutter og 15 sekunder!

Læs også: Se russisk strongman trække 2-etagers hus på 30 ton

George Hood, der er tidligere U.S. Marine, DEA agent, og nu "ultra endurance athlete", har med den imponerende præstation bevist, at alder ikke er andet end simple tal, når det kommer til at være i god fysisk form. Vi har altså her at gøre med en mand, der er tæt på de 60! Han er indehaver af 7 verdensrekorder i en række forskellige sportsgrene involverende udholdenhed.

Motivationen for denne 5 timer lange pinsel var at skabe opmærksomhed omkring Injured Vets, altså amerikanske krigsveteraner, der er kommet til skade under krig. Der blev benyttet alle former for distraktioner i løbet af de 5 timer, herunder høj musik og besøgende, samt is, der løbende blev lagt under og omkring George's albuer for at mindske ubehag.

Én ting er sikker, vi kan kun respektere en mand, der viser udholdenhed i så ekstrem grad og presser sig selv til det ultimativt yderste. Må dine stakkels albueled snart blive smertefri!

Du kan herunder se en video af den imponerende præstation:

 


George Hood sætter imponerende verdensrekord i "planken".

 Se flere artikler om træning ved at klikke på knappen nedenfor

verdensrekord i planke

 

Flere Indlæg

Find det du leder efter