• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 400 KR. OG FRI RETUR

VIDEO: Interview med Frank Zane - Kongen af æstetik

23 Maj 2015

Frank zane interview
Frank "The Chemist" Zane.

Frank Zane interview

Hvis man spørger en relativt ung, helt normal "gym bro" om hvem, han forbinder med ordet "æstetik" eller "aesthetics", vil mange helt sikkert nævne personer som Zyzz, Jeff Seid, Simeon Panda eller en af de andre 50.000 atleter fra Facebook og Instagram. Vores tanker leder derimod ofte direkte hen på Frank "The Chemist" Zane, der i vores øjne helt klart er en af de sande konger af æstetik. 

Læs også: Interviews med danske fitness atleter

Når man taler bodybuilding er der altid mange forskellige meninger om, hvad æstetik helt præcist er, om man bedst kan lide det moderne look, hvor filosofien siger bigger = better, eller om man går mere op i velproportioneret og "naturligt" udseende kroppe. Der kan dog ikke argumenteres imod, at Frank Zane i sin storhedstid var med til at definere hele opfattelsen af kropsæstetik, men sin krop, der decideret lignede noget, Michelangelo havde hugget ud af sten.

Vi er netop faldet over dette interview med den gamle veteran, som vi simpelthen blev nødt til at dele. Zane fortæller heri om bl.a. hvornår han startede med at træne og hvorfor, sit eget syn på både den klassiske og moderne bodybuilding, samt en masse andet. Så hvis du mangler lidt at give dig til i de næste 23 minutter kan du passende kigge med herunder, det er virkelig spændende stof!


Frank Zane fortæller i et interview om sit liv med træning, motivation og meget mere.

 

Flere Indlæg

Find det du leder efter