• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 400 KR. OG FRI RETUR

The Mountain fra GoT kollapser under dødløft

17 Maj 2015

The Mountain kollapser under tungt dødløft

Det er efterhånden ingen hemmelighed at Hafthór "Thor" Björnsson, måske bedre kendt som The Mountain fra Game of Thrones, er noget af et bæst. Med en højde på 2,06 meter og en vægt, der er tættere på 200 kilo end 150, ville vi nødigt ende ansigt til ansigt med denne islandske kæmpe pga. en uoverensstemmelse.

Læs også: The Mountain fra GoT slår 1000 år gammel rekord!

The Mountain fra GoT kollapser under dødløft
Hafthór "Thor" Björnsson kollapser her under tung dødløft.

Men selvom "Thor" Björnsson ligner en, der ikke bukker under for pres, så blev det for nyligt for meget for den islandske stærkmand. Under finalen i World's Strongest Man mod Brian Shaw i Putrajaya, Malaysia den 25. april endte det simpelthen med at Björnsson kollapsede. Han var i færd med 7. gentagelse med 370 kilo i dødløft, og her tyder det på at han besvimede for et kort øjeblik pga. det enorme fysiske og mentale pres. Mange mener at den ekstreme varme og luftfugtighed, der angiveligt har været den værste i stævnets historie, spillede en stor rolle.

Al respekt til både Brian Shaw og Hafthór Björnsson, der begge gang på gang imponerer alle os dødelige med sine utrolige bedrifter.

Det blev Brian Shaw, der løb med sejren, tæt fulgt af Žydrūnas Savickas, og på 3. pladsen kom Hafthór Björnsson. Stærkt arrangement!

Du kan se videoen af Brian Shaw og Hafthór Björnsson's lift-off herunder. God træning!


Brian Shaw head-to-head mod Hafthór Björnsson.

 

Flere Indlæg

Find det du leder efter