• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR. OG FRI RETUR

The Dad Bod: Tøserne vil have ølmave og mandepatter

16 Maj 2015

The Dad Bod

Måske har du hørt om fænomenet, måske har du ikke. Hvis ikke, så lad os forklare: "The Dad Bod" er det nyeste nye indenfor sexede kropstyper. Som navnet antyder er "The Dad Bod" den typiske far-krop, og kan nok bedst beskrives med ordet "ølmave". Derudover skal man også gerne have utrænede muskler, cirka ligeså bløde bryster som konen, og være lidt bleg. Generelt en sammensætning, der virkelig oser af sex og skriger ordet PLAYER, når trøjen bliver smidt. Kig bare på Seth Rogen på billedet nedenfor - dét kalder vi for æstetik. Eller hvad?

Læs også: 4 myter om træning

 

the dad bod
Glem sixpacken! Damerne vil have den krop, du hele livet har frygtet at ende med.

Internettet har den seneste uge været ved at koge over med folk, der snakker om far-kroppen. Vi har dog endnu ikke hørt om nogen, der rent faktisk selv synes, at den er sexet. Alle snakker om at det er det nye, og at det er dét, pigerne vil have (nu gør vi det endda selv). Vi føler den dog ikke helt her hos Power Addict. Man kan drage paralleller til da "thigh gap" blev populært. Der er rigtig mange knapt så skarpe mennesker på internettet, og de har det med at køre hinanden op. Når man kan overbevise folk om frivilligt at tilegne sig en spiseforstyrrelse for at få mellemrum mellem lårene, kan man åbenbart også overbevise dem at det fysiske manifest af dovenskab og manglende selvdisciplin er sexet.
Hvad blev der af æstetikken og det gamle græske kropsideal? Vi vil ikke blande os i, hvordan folk gerne vil se ud, og hvordan de lever deres liv, men at hylde og advokere et kropsideal, der symboliserer en usund livsstil og dovenskab er direkte kvalmende.

Vores allesammens Dom Mazzetti/The Brofessor har i den anledning lavet en video, hvori han prøver at forklare noget af logikken bag den seneste uges hype. Tag det med et gran salt, det er god underholdning ;-)

God træning!

 

 

 

Flere Indlæg

Find det du leder efter