• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR. OG FRI RETUR

Ernestine Shepherd - Verdens ældste kvindelige bodybuilder

10 April 2015

Verdens ældste kvindelige bodybuilder

Hvordan vil du se ud, når du er tæt på de 80? Ernestine Shepherd fra Baltimore, USA har sat standarden relativt højt. I en alder af 78 år er hun verdens ældste kvindelige bodybuilder, og hun har været aktiv indenfor sporten i 22 år.

Siden Ernestine Shepherd begyndte at styrketræne som 56-årig har hun vundet 2 bodybuilding-konkurrencer og løbet hele 9 marathon. 

Læs også: 54-årig slår verdensrekord i pull-ups

 

Verdens ældste kvindelige bodybuilder
Fantastisk form af en kvinde tæt på de 80!

Hendes diæt består primært af æggehvider, nødder, grøntsager, kylling, og hun tager ingen kosttilskud. Derudover løber hun 80 miles om ugen (ca. 128 km).

- Alder er kun et tal, siger hun selv.

Ernestine Sherpherd er et pragteksemplar på, at det at være gammel har meget med sindstilstand at gøre. I en alder af 78 år er hun stadig mere aktiv end 9 ud af 10 teenagere, og det er tydeligt, hvilken effekt det har på både hendes krop, men også hendes mentalitet. Vi snakker her altså om en dame, der blev født før krigen, og som alligevel trækker jern i centeret flere gange om ugen. Intet mindre end imponerende!

Du kan i videoen herunder høre Ernestines rørende og livsbekræftende historie, og få et indblik i, hvordan en 78-årig bodybuilder får tiden til at gå.

 


Verdens ældste kvindelige bodybuilder fortæller sin historie.

En historie som denne bekræfter i sandhed, at der virkelig ikke er nogen undskyldninger. Så kom ned og løft nogle tunge ting, og god træning!

 

Flere Indlæg

Find det du leder efter