• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 400 KR. OG FRI RETUR

Interview med Emil Empacher - På scenen til Arnold Classic

25 Marts 2015

Emil Empacher

I denne uge har vi haft en snak med atlet Emil Empacher, der bl.a. har været til Arnold Classic i Ohio som deltager for nylig. Du kan læse hele interviewet herunder eller læse vores sidste interview lige her.

Fulde navn: Emil Empacher  

Alder: 29 år

Højde: 179 cm           

Vægt: 86 kg offseason / 79-80 kg konkurrence form

Gym: Loaded Gym

 

Emil Empacher
Emil Empacher på scenen til Arnold Classic 2015 i Ohio.

 

Hvornår startede du med at træne, og hvad/hvem inspirerede dig til det?

Jeg har trænet siden jeg ”måtte” styrketræne. Ca. 14-15 år.

Jeg spillede på det tidspunkt håndbold på eliteplan, hvori styrketræning er en stor del af træningsmængden. I 2010 hev Jan Moos fat i mig, om jeg ikke skulle stille op til Athletic Fitness. Så startede hele mit fitness eventyr til DM 2011, hvor jeg blev nr. 2 efter faktisk at have fået tildelt 1. pladsen, men dette blev ændret pga. regnefejl.Hvad er det største, du har opnået inden for sporten?

Det "største" er svært at svare på. Jeg synes, at hver eneste gang jeg står på scenen, har forløbet været anderledes i form af udefra kommende udfordringer, eks. at skifte job mellem 2 konkurrencer, eller lignende. Følelsesmæssigt er det nok da jeg fik min første sejr i Men's Physique-klassen, hvor vi var over 30 mand i feltet. Det var sku fedt at vinde i så stort et felt.

 

Hvordan ser dit træningsprogram ud?

Jeg træner meget efter, hvordan min krop har det. Træner typisk ben 2 gange ugentligt.

Ryg 2 gange; bredde ryg / dybde ryg (tunge øvelser - dødløft etc.)

 

Emil Empacher
Emil Empacher 7 dage før han ramte scenen til Loaded Cup 2014.

 

Hvad spiser du på en typisk træningsdag, og hvad er tankerne bag?

Jeg ligger på et kcal indtag på ca. 3500 kcal fordelt med 40/40/20.

Så justerer jeg med kulhydraterne. Igen føler jeg meget efter, hvordan min krop har det og ser ud, så der er ikke så meget hokus pokus. Jeg holder mig til rene råvarer uden for mange udsving. Gør dog en masse ud af at variere fødekilderne, så kosten bliver så varieret som muligt. Jeg bruger Anavite multivitamin, der har en god sammensætning af vitaminer og mineraler. ZMA og lidt pre-workout af forskellige mærker. Prøver i øjeblikket 1MR fra BPI, som virker rigtig fint. Det giver et godt tryk og energi til træningen. Udover det, har jeg brugt M-stack fra Animal for at hjælpe kroppen med ikke at være for katabolsk/nedbrydende. Dette har holdt en fylde i muskulaturen, på trods af et langt diætforløb.Hvad gør du for at slæbe dig selv ned i centeret på dage, hvor du virkelig bare føler dig slap og sørgelig?

Jeg bruger min træning som en slags meditation. Det eneste, der kan få mig til at holde mig fra centeret, er hvis min krop har brug for en pause, ellers er jeg altid propfyldt med motivation. Det er bare blevet en del af mig. Det er en god måde for mig at få ”nulstillet” hjernen efter en lang dag på arbejdet.


 

Hvad er dine fremtidige mål, og hvordan vil du nå dem?

Lige nu har jeg ingen fastlagte mål. Jeg har med Loaded Cup 2015 været igennem 6 konkurrencer indenfor 1 års tid, så nu skal kroppen restituere, og så tager jeg den derfra. Evt. Arnold Classic igen i 2016 eller måske Olympia Amateurs 2016.

 

Emil Empacher
Her ses formen, der hev en guldmedalje hjem i Men's Physique til DM 2015.

 

Hvis du kunne træne med et idol, hvem skulle det så være, og hvad skulle i træne?

Så skulle det helt sikkert være Steve Cook, da han er en super fed fyr, og har en sund og varieret tilgang til træning og sund livsstil i det hele taget.Ultimative top-sæt soundtrack:

Rise : Skillet

Five More Hours : Deorro

Det nye album Go : Rob Bailey

My Time : Fabolous

Polo & Shell Tops : Meek Mill

 

Dit bedste råd til læseren:

Gør det, som gør lige præcis dig glad. :-)

 

Klik nedenfor og se interviews med danske fitness atleter.

emil empacher

Flere Indlæg

Find det du leder efter