• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR.

The Mountain fra GoT slår 1000 år gammel rekord!

12 Marts 2015

Hvis du har set den populære serie Game of Thrones, så ved du også, hvor stort et brød The Mountain er. Hvis ikke, så lad os oplyse dig: The Mountain aka. Gregor Clegane spilles af islandske strongman Hafthór Júlíus "Thor" Björnsson, der bl.a. har vundet sølv til Worlds Strongest Man i 2014 og bronze i både 2013 og 2012. Derudover har han af personlige rekorder på CV'et bl.a. kunnet tilskrive 350 kg squat, 230 kg bænkpres, og 420 kg dødløft, altsammen raw (dødløft var dog med straps, så det tæller jo nærmest ikke).

Læs også: Tips til dine små lægge (sjov)

 

The Mountain
Hafthór Björnsson som The Mountain i Game of Thrones.

 

Nu har dette monster af en mand så for nylig formået at slå en 1000 år gammel rekord, der i sin tid blev sat af vikingen Ormur Stórólfsson, som ifølge legenden tog 3 skridt med den 650 kg tunge mast fra sit vikingeskib på ryggen. På 3. skridt brækkede hans ryg, men ikke desto mindre blev Ormur Stórólfsson en af legenderne, der er skrevet om i de islandske sagaer. Dette skulle Hafthór Björnsson selvfølgelig snildt kunne klare, og som du kan se i videoen herunder slår han rekorden med hele 2 skridt! 

Man kan sige hvad man vil, men han er satme stærk!

 


Hafthór Björnsson stikker 1000 år gammel vikingerekord.Hvis du nu sidder og føler dig lidt snydt, fordi han ikke selv klarede at løfte træstammen op på ryggen fra jorden, så skulle der ifølge legenden 50 mænd til at få den op på ryggen af Ormur Stórólfsson, så det er vel fair nok. 

God træning!

 

 

Flere Indlæg

Find det du leder efter