• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 400 KR. OG FRI RETUR

8 irriterende kommentarer fra folk der ikke træner (sjov)

12 Marts 2015

Hvis du, ligesom os, efterhånden har trænet i lang tid, så ved du også, at der med denne passion medfølger visse byrder. En nævneværdig af disse er de uendeligt mange kommentarer, man får med på vejen af folk, der ikke ved noget som helst om sporten. Vi har derfor her lavet en liste over de allermest irriterende af slagsen, så læs med herunder, og se om du ikke kan nikke genkendende til de fleste.

Læs også: Værste crossfit fails
 

#1 - Du er jo helt besat af at træne, slap nu lidt af!

Nej, bare fordi jeg er disciplineret omkring min træning og diæt, betyder det ikke, at det er en besættelse. Jeg kan, i modsætning til dig, godt lide at træne. For mig er det ikke blot semi-frivillig afstraffelse og pinsel fra 1. til 11. januar hvert år, men derimod en hobby, terapi, frirum og meget mere. 

 

#2 - Hvor meget bænker du?

Dette er nok det mest klassiske og oftest hørte spørgsmål. "Hvor meget bænker du?" - hvorfor er du overhovedet interesseret? Om svaret er 50, 100, eller 150 kg, så vil reaktionen altid være den samme. Nemlig at personen ikke har nogen som helst ide om, hvad det betyder, eller hvad der kan udledes af svaret.

Og dette er med 99% sikkerhed efterfulgt af en anden genial klassiker:

 

#3 - Nå okay, min bror/ven/fætter/far/mor træner også, men kan nok bænke dobbelt så meget og er en del større end dig


White Goodman fra Globo Gym er vild med den historie.

Fedt nok! Jeg ville være imponeret, hvis det ikke var for den nedladende tone i din kommentar. Jeg træner for at blive en bedre version af mig selv, ikke for at sammenligne mig med dine bekendte, jeg aldrig har mødt. Men hvis det absolut skal være, så vil jeg glædeligt tage dig med i centeret, så du kan få et ordentligt målestoksforhold.

 

#4 - Ryan Gosling er bare mega hakket i Crazy, Stupid, Love!


???


Arnold er ikke imponeret.

 

#5 - Sådan ville jeg også se ud, hvis jeg boede i centeret ligesom dig

 

Og jeg kunne være millionær, hvis jeg havde stiftet Microsoft. Det er ikke ligefrem et holdbart argument, men du skal være velkommen til at være med!

 

#6 - Virker det der proteinpulver så?

Igen en hyppigt hørt kommentar. Ja, proteinerne virker, når kroppen skal opbygge muskler. Præcis ligesom de har gjort de sidste 65.000.000 år. Det er bare lettere og billigere at drikke en shake end at tage en kyllingebrystfilet med i træningstasken. Og nej, du får ikke store muskler af at drikke proteinpulver alene, der skal arbejdes for det. Kører en Ferrari stærkt, fordi du hælder benzin i? Ikke hvis du ikke trykker på speederen. 

 

#7 - Jeg overvejer at begynde at træne, hvilken slags proteinpulver skal jeg bruge?


That one special friend.

Hvis du gerne vil have noget billigt, så køb det billigste. Hvis du gerne vil betale for en flot og skinnende indpakning, så køb det dyreste.

 

#8 - Squat ødelægger dine knæ


Ja, hvis du squatter sådan, ødelægger det dine knæ.

Så længe du squatter med ordentlig teknik, kontrollerede bevægelser, og lader egoet blive hjemme, så skal det hele nok gå.

 

Det var lige en række af nogle af de mest hyppige kommentarer, man støder på i hverdagen, når man træner. Men husk på at alt dette selvfølgelig er ment med et glimt i øjet!

God træning til jer!

Flere Indlæg

Find det du leder efter