• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 400 KR. OG FRI RETUR

Nye produkter, interviews, og mere! Update uge 8.

22 Februar 2015

Så nåede vi slutningen af en hektisk uge, hvor der er blevet arbejdet på højtryk på kontoret med lanceringen af de nye produkter. De er blevet taget rigtig godt imod, og vi er utroligt glade for, at de kun har modtaget positiv feedback fra jer, så mange tak for det! Du får her en opsummeringen af ugens nyheder, og du kan også se sidste uges update lige her.


Gym Hoodie i sort med grå ærmer og Fitted Gym Pants i grå.

Her ses blot en af de mange kombinationsmuligheder, der er mulige med det nye tøj fra Power Addict. Du kan se alt det nye tøj lige her. Husk, at du stadig kan nå at få 20 % rabat med rabatkoden "nyhed20" som en af de 50 første, men du skal være hurtig, for der er ikke mange tilbage!

 

 


Rasmus Hansen i en Side Tricep pose.

Vi har i denne uge haft en snak med atlet Rasmus Hansen, der bl.a. har vundet guld til DNFF og bronze i England til UKDFBA. Rasmus er uddannet kiropraktor, og fortæller i et spændende interview om, hvordan han benytter sin anatomiske viden til egen fordel, og er derudover blevet coachet af spændende navne som Kim Kold og senest Layne Norton. Du kan læse hele interviewet lige her.

 

 

Derudover har vi lavet et lille sjovt indlæg med nogle af de værste CrossFit fails, vi har set hidtil. Så hvis du mangler et godt grin, så kig med her! ;-)

Husk at du også kan tilføje poweraddictdk på Snapchat og følge os på Instagram under samme navn, hvis du vil modtage fede rabatkoder og tilbud.

God søndag og god træning!

Flere Indlæg

Find det du leder efter