• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR. OG FRI RETUR

Nye produkter klar på shoppen!

19 Februar 2015

Efter lang tids hårdt arbejde er vi stolte af endelig officielt at kunne præsentere vores nyeste indspark af produkter til sortimentet! Denne nyeste tilføjelse består af 4 forskellige dele, 2 hoodies og 2 bukser. Og det bedste er, at selvom alle 4 dele passer sammen, sælges det separat, så du kan sammensætte dit helt eget sæt! Du kan se billeder af de nye produkter herunder.

Bemærk 20% rabat til de 50 første kunder! Brug rabatkoden "nyhed20" ved checkout, så fratrækkes rabatten automatisk :-)

 

Power Addict Gym Hoodie i mørkegrå med sorte ærmer. Denne zip-hoodie er designet med raglan cut, der sikrer et optimalt og meget komfortabelt fit. Den er produceret i et lækkert bomuldsmateriale, der både gør den ideel at træne i, men samtidig perfekt til hverdagsbrug. Du kan se mere her. Denne hoodie fås også i sort med mørkegrå ærmer, og den kan du se lige her.

 

 

Fitted Gym Pants fra Power Addict i mørkegrå. Disse bukser er produceret i et lækkert, blødt bomuldsmateriale, der gør dem utroligt velegnede til både træning og hverdag. De er designet med sorte detaljer på siden ved lommerne, og med "fitted" menes der, at de har en smal pasform, hvilket giver et mere æstetisk look. Du kan se meget mere om dem lige her. Disse bukser fås også i sort.

 

 

Flere Indlæg

Find det du leder efter