• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 400 KR. OG FRI RETUR

Interviews, begynderfejl, og mere! Update uge 7.

15 Februar 2015

Så nåede vi enden af uge 7, og du kan her læse lidt om, hvad der er sket i ugens løb hos Power Addict. Du kan også læse sidste uges update lige her.


Vi har i denne uge haft en snak med atlet og kostvejleder Simon Skou, der i et spændende interview fortæller om sin forvandling, træning, kost, og hvordan han tabte 26 kg på et år. Du kan læse hele interviewet lige her.

 

In case you missed it, så handlede vores indlæg fra tidligere om det store problem det er at have små lægge. Men der er heldigvis hjælp at hente fra Dom Mazzetti aka. The Brofessor, der kommer med geniale råd til netop dette problem. Han anbefaler bl.a. høje sokker kombineret med basketstøvler, for at minimere den synlige del af læggen så meget som muligt. Så hvis du også døjer med dette problem, eller bare trænger til et godt grin, så klik her! (Dette indlæg er selvfølgelig ment som satire ;-) )

 

Derudover har vi lavet et indlæg, hvori du kan læse lidt om begynderfejl, og se en video med Omar Isuf, der fortæller om nogle af de største begynderfejl, han selv har begået, og netop hvorfor du skal undgå dem. Dette kan du se mere om lige her.

Husk at du også kan tilføje poweraddictdk på Snapchat og følge os på Instagram under samme navn, hvis du vil modtage fede rabatkoder og tilbud :-)

 

Som du måske ved, var vi i sidste uge til fotoshoot. Du får lige endnu en teaser her :-) God træning!

 

Flere Indlæg

Find det du leder efter