• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 400 KR. OG FRI RETUR

Squat tips, interviews, sneak-peek, og mere! Update uge 6.

08 Februar 2015

Endnu en uge er gået, og du får her Power Addicts update med nyheder fra ugens løb. Du kan også læse sidste uges update lige her.

Husk at du også kan tilføje poweraddictdk på Snapchat og følge os på Instagram under samme navn, hvis du vil modtage fede rabatkoder og tilbud :-)

 


I denne uge har vi på bloggen haft et spændende interview med stifter af Bartendaz Denmark Kian Sadeghi, der fortæller om træning og motivation. Kian benytter sig af en lidt anderledes træningsform, nemlig calisthenics. Du kan læse hele interviewet lige her.

 


Jake Schellenschlager.

Derudover kan du i et enormt spændende indlæg læse om en af verdens yngste - og stærkeste styrkeløftere og bodybuildere, nemlig amerikanske Jake Schellenschlager, der i en alder af 14 år allerede har styrketrænet i 2 år og tilegnet sig 5 verdensrekorder. Læs om Jake's træning og se en video om ham her.

 


Asger Gerrild klar til squat.

Til sidst kan du i et indlæg se en video af Power Addict atlet Asger Gerrild, der detaljeret forklarer og viser, hvordan du kan forbedre din squat teknik. Så hvis du mangler squat tips, så klik og læs med her!

Det var alt for denne uge, vi håber, du kan tage noget med herfra :-)

P.S. - her er et lille sneak-peek fra vores seneste fotoshoot. God træning!

Flere Indlæg

Find det du leder efter