• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 400 KR. OG FRI RETUR

Interview med Kian Sadeghi - atlet til VM i calisthenics

05 Februar 2015

Vi har taget en snak med atlet Kian Sadeghi, der står bag teamet Bartendaz Denmark. Du kan læse interviewet nedenfor, eller læse vores sidste interview lige her.

De hurtige:

Fulde navn: Kian Sadeghi 

Alder: 24

Højde: 178

Vægt: 76

Gym: Fresh Fitness (Amager)


Kian Sageghi.

Hvornår startede du med at træne, og hvad/hvem inspirerede dig til det?

Jeg begyndte at træne for 5 år siden. Jeg var en person, der var trist fordi jeg drak meget alkohol, og min fysik var helt elendig, og min vægt var nede på 53 kg. De første 2 år af min træning forstod jeg dog ikke helt hvad træning gik ud på. Jeg troede det hele handlede om kost og supplements. Der var ikke rigtig noget, der virkede for mig, indtil jeg begyndte at overtræne. Så nu træner jeg alle dage i ugen, ingen undtagelser. Min inspiration kom fra Hannibal for King (BarStarzz), han fik mig til at træne calisthenics. Siden den dag blev jeg bidt af det, og jeg går efter at være den bedste. Jeg har derefter stiftet Bartendaz Denmark sammen med Jones Saleh.

 

Hvad er det største, du har opnået inden for sporten?

Jeg skulle have været til VM i Kazakhstan for 2 måneder siden, men pga. problemer med visum kunne det ikke lade sig gøre, og min partner Jones tog derfor afsted i stedet. Så hvis tingene skulle gå efter planen, bliver det Moskva til næste VM. Udover det er jeg uden tvivl Danmarks bedste udøver af calisthenics.Hvordan ser dit træningsprogram ud?

Mit træningsprogram er meget simpelt: jeg har ikke noget. I mine øjne vil et træningsprogram sætte begrænsninger for min udvikling, så derfor finder jeg ud af hvilken muskelgruppe, jeg skal træne, og overtræner den så til jeg knækker psykisk. Jeg tror på overtræning, og det har stærkt påvirket min succes. Jeg træner 7 dage i ugen. Jeg træner gerne mindst 1 time og 30min, til ca. 3 timer. Jeg sørger for at give den alt, hvad jeg har, og snyder ikke mig selv. Jeg mixer styrketræning med calisthenics og powerlifting. For mig handler det om at udvikle mig som atlet på flest mulige aspekter.

Læs også: Interview med René Christensen

Hvad spiser du på en typisk træningsdag, og hvad er tankerne bag?

Jeg er ikke en kæmpe fan af kostplaner - lad være at gøre tingene så komplicerede. Jeg spiser for det meste sundt. Så snart jeg bliver sulten, finder jeg bare noget sundt mad og spiser, jeg lytter bare til mavesækken. Jeg holder mig dog mest til proteiner, herunder kylling og oksekød.

 

 

Hvad gør du for at slæbe dig selv ned i centeret på dage, hvor du virkelig bare føler dig slap og sørgelig?

Når først man accepterer det, og ikke lever efter vores følelser i kroppen, overkommer man følelserne, og fortæller simpelthen bare sig selv: "kan min krops følelser virkelig knække mig?” Det er der, man skal udstråle diciplin, og sætte pris på, at vi overhovedet har helbredet til at træne. Der er masser af mennesker, der ikke har mulighederne til det, og vi klager over, at vi har en dårlig dag. Jeg tror, det handler om taknemmelighed og et drive. Se altid dig selv som den bedste, og svigt aldrig dig selv. Alt det hårde arbejde, du lægger i din træning bliver kun din fortjeneste. Du står altså på egne ben, og forvent ikke, at nogen er der for dig. Kun du kan ændre dit liv, og alt er muligt. Det hele er op til en selv. Ellers kigger jeg bare på mine "før" billeder, og tænker tilbage. Vil jeg gerne se sådan ud igen? NEJ TAK.

 

Hvis du kunne træne med et idol, hvem skulle det så være, og hvad skulle i træne?

Helt klart Mike Rashid eller CT Fletcher. De har hjulpet på min udvikling som person og min træning på det højeste plan. Mike Rashid kommer til Loaded Cup 2015. Jeg håber på at møde ham der, da jeg har fået en invitation til stævnet af Loaded.

 

 

Ultimative top-sæt soundtrack:

2pac – Keep Ya Head Up. Det er helt klart det track, der giver mig et ultra drive
B.O.C – Benny Jamz, Kesi og Gilli - det bedste musik i Danmark :-)

 

Dit bedste råd til læseren:

Mit bedste råd er at dedikation, tålmodighed, og viljestyrke er nøglen til succes. Less talk, more action. Tro på, at du er den bedste, og sørg for virkelig at give ALT hvad har du til træning. Det er nemlig dig, der kommer til at se godt ud, og få al opmærksomheden.


Derudover har Kian lavet en række film, og du kan se et par af dem herunder:

https://www.facebook.com/video.php?v=422029667953188&set=vb.219521231537367&type=2&theater

https://www.facebook.com/video.php?v=410900839066071&pnref=story

Flere Indlæg

Find det du leder efter