• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR.

Unilateral træning, interviews, og meget mere. Update uge 51.

21 December 2014

Julen nærmer sig med hastige skridt, og vi glæder os her på kontoret!

Vi har netop fundet de 5 vinderkandidater til vores sidste adventskonkurrence om et gavekort på 500kr. til Power Addict. Nu er det bare op til dig at afgøre hvem, du synes skal vinde. Det eneste, du skal gøre, er at klikke her eller på billedet herunder og skrive nummeret på billedet i kommentarfeltet.

Husk at tilføje poweraddictdk på Snapchat, så du kan være med i fremtidige konkurrencer! :-)

I denne uge har vi haft et haft en snak med atlet Michael Rasmussen, der har opnået store resultater, herunder en guldmedalje i Classic Bodybuilding til DM i både 2013 og 2014. Han fortæller i et spændende interview om, hvad det kræver at forsvare en guldmedalje og om hans lidt alternative og atypiske træningsmetoder og –vaner. Klik her eller på billedet for at læse mere.

Derudover har vi haft besøg af vores gæsteblogger Sune Hansen, der både er uddannet personlig træner og fitness instruktør. Han beskriver i et spændende blogindlæg en række af de store fordele ved unilateral træning, og hvorfor det er en enormt god ide at tilføje en eller flere af disse øvelser til sit træningsprogram. Du kan læse hele indlægget her!

Det var alt fra os i denne uge. Husk at holde dig opdateret på vores Facebookside eller her på bloggen for nyheder, fede tilbud, og rabatkoder!

God jul og god træning!

Flere Indlæg

Find det du leder efter