• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR. OG FRI RETUR

Power Addict nu på Snapchat! Update uge 50.

14 December 2014

Så er vi over halvvejs til jul! Vi er stadig i rigtig julestemning her på kontoret, og husk at du kan få 10% på ALLE julegaver i december! Du skal bare bruge rabatkoden "jul10" ved checkout, så bliver rabatten fratrukket.

Som noget helt nyt har vi her hos Power Addict fået Snapchat, og i den forbindelse afholder vi en konkurrence, hvor du kan vinde et gavekort på 500 kr. til vores webshop! Du skal bare tilføje poweraddictdk på Snapchat og sende din stærkeste snap til os, så deltager du i konkurrencen.
Vi har i dag lagt de 5 bedste snaps på Facebook, og den med flest stemmer i morgen kl. 18.00 vinder gavekortet. Men frygt ej - vi afholder samme konkurrence igen hele næste uge, så du kan stadig nå at deltage!

 


Power Addict er nu på Snapchat.

 

På bloggen har vi i denne uge haft et spændende interview med Classic Bodybuilder René Christensen, der både fortæller om sin træning, motivation og livsstil. René har bl.a. vundet guld i Classic Bodybuilding til DM i 2013. Du kan læse hele interviewet lige her.


René Christensen til DM i 2013.

 

Derudover har vi lavet et sjovt lille indlæg om julemanden, der har fået noget af en overhaling med sit nye look :-) Du kan læse hele indlægget her.Det var alt fra Power Addict i denne uge, husk at holde dig opdateret på vores Facebookside eller her på bloggen for nyheder og ikke mindst fede tilbud!

God jul og god træning!

Flere Indlæg

Find det du leder efter