• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR. OG FRI RETUR

Rabatkoder til ALLE julegaver, hjælp til øvelsesvalg, og interviews. Update uge 49!

07 December 2014

Så gik der endnu en uge, og nu er december for alvor skudt i gang. Derfor er vi virkelig kommet i julestemning her hos Power Addict, og i den forbindelse giver vi 10% på ALLE julegaver i december! Det eneste, du skal gøre, er at bruge rabatkoden jul10 ved checkout. Derudover bytter vi julegaver helt frem til 31. januar 2015!

I denne uge har vi taget en snak med den guldvindende Classic Bodybuilding Junior atlet Jonatan Engelbrecht, der fortæller om sin træning, kost og motivation i et spændende interview! Heri fortæller han bl.a. om, hvordan han vandt guld til DM i 2014. Bestemt et kig værd! Læs hele interviewet lige her.


Jonatan Engelbrecht.

Personlig træner og fitness instruktør Sune Hansen har igen været ved tasterne, og har i denne uge i et gæsteindlæg berørt emnet "hjælp til øvelsesvalg". Her kommer han med bud på øvelser, man eks. kan lave med hensigt på at opbygge styrke eller mobilitet for senere at kunne lave et ordentligt back-squat. Så hvis du mangler ideer til øvelser eller råd til hvilke, du skal undgå, så læs hele artiklen her.

Heavy back squat
Back-squat er en enormt god øvelse, men har samtidig et stort skadespotentiale.

Sidst, men ikke mindst, har vi på bloggen haft et indlæg omhandlende en del af de mange myter omkring protein, og den hetz, mange medier kører mod proteiner, i forbindelse med den stigende popularitet af fitness- og helse-entusiaster.
Eksempler på nogle af disse myter kunne være:

  • Du kan kun optage “x” antal gram protein om dagen.
  • Protein ødelægger leveren.

Du kan læse hele indlægget her.


Er protein overhovedet sundt?

Det var alt fra Power Addict i denne uge, men vi er snart klar med flere spændende indlæg! God jul og god træning! :-)

    Flere Indlæg

    Find det du leder efter