• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR.

Spar 10% på julegaven til din træningsmakker! Update uge 47.

23 November 2014

Endnu engang er det blevet søndag, og her kommer ugens update fra Power Addict.

Spar 10% på julegaven til din træningsmakker!

I forbindelse med denne uges update og det faktum, at det er ved at være juletid, giver vi 10% på alle produkter resten af november, og det eneste, du skal gøre, er at skrive rabatkoden julegave10 ved checkout, så kan du give din makker den fedeste træningsjulegave!

Som du måske ved, var vi sidste søndag til fotoshoot i Kolding med Power Addict atlet Asger Gerrild, og det gik rigtig godt. Vi tog en masse produktbilleder til de 3 nye Tees, og derudover eksperimenterede vi med en række billeder af Asger iført Power Addicts træningsudstyr, og vi er selv godt tilfredse med resultatet. Du kan se et par af billederne fra shootet herunder:

 


Asger Gerrild iført vores sorte "Thirteen" tank top.

 


Asger iført fuldt sæt fra Power Addict, herunder Lever Belt, Wrist Wraps, hoodie, cap, og shorts.

 

Derudover har vi i et indlæg på bloggen fortalt lidt omkring hvilke vægtløftere, vi følger her på kontoret i forbindelse med VM i vægtløftning i Almaty, Kazakhstan i sidste uge. Dette omhandler bl.a. Lü Xiaojun, Dmitry Klokov, og selvfølgelig danske Tim Kring. Du kan læse hele artiklen her.

 


Lü Xiaojun.

 

Det var alt for denne uge, men husk at holde dig opdateret fremadrettet for flere rabatkoder og nyheder, enten på siden her eller på vores Facebookside.

God træning derude!

Flere Indlæg

Find det du leder efter