• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 400 KR. OG FRI RETUR

5 vægtløftere, vi følger hos Power Addict

18 November 2014

Ovenpå VM i vægtløftning i AlmatyKazakhstan i sidste uge, vil vi her fortælle lidt om, hvilke atleter vi følger her på kontoret hos Power Addict.

#1 - Lü Xiaojun

Vi er store fans af Lü Xiaojun her på kontoret. Som nuværende verdensrekordholder i 77 kg klassen med både snatch (176 kg) og total (380 kg) har han bestemt en imponerende styrke. Du kan se ham sætte verdensrekorden i snatch herunder:

 


Lü Xiaojuns verdensrekord til VM i Polen 2013.

5 vægtløftere
Lü Xiaojun.

 

#2 - Liao Hui

Igen en kineser, der elsker at løfte og smide tunge ting. Her snakker vi om endnu en verdensrekordholder i både snatch (166 kg), clean and jerk (198 kg) og total (359 kg), dog i 69 kg klassen, altså lige under Lü Xiaojun. Herunder kan du se ham slå Georgi Markovs 14 år gamle verdensrekord i snatch så sent som i sidste uge.

 


Liao Hui stikker den 14 år gamle verdensrekord med et snatch på imponerende 166 kg.

Læs også: The Mountain slår 1000 år gammel rekord

#3 - Pat Mendes

Med rødder i den modsatte ende af verden, nemlig USA, har vi Pat Mendes. Han er, i modsætning til mange andre VL'ere, aktiv på de sociale medier, herunder især Instagram, hvilket gør det en del mere spændende at følge ham. Og med imponerende titler som USA National Champion i både 2011 og 2012, er han bestemt et kig værd. Se ham her squatte ufattelige 363 kg RAW:

 


363 kg RAW squat af Pat Mendes.

 

#4 - Dmitry Klokov

Vi har nævnt ham før i et andet indlæg, men her kommer han altså igen. Med ægte russisk råstyrke i 105 kg klassen, har vi her en bjørn af et menneske, der virkelig kan løfte tungt jern. Men utallige imponerende løft i baggagen er han klart et kig værd. For at understrege dette, kan du lige tjekke videoen nedenfor, hvor han, på trods af at være skadet, lige snatcher 200 kg i træningssalen til VM i sidste uge. Dét er overskud. 

 


200 kg snatch ovenpå en skade. Barnemad for en sand russer.

 

#5 - Tim Kring

Sidst, men ikke mindst, har vi selvfølgelig danske Tim Kring, der på trods af sin unge alder allerede har præsteret nogle meget imponerende løft. Vi følger ham gladeligt her på kontoret, og vi glæder os til at se, hvor han ender om et par år. Herunder kan du se ham støde hele 161 kg i maj 2014.

 


En sand viking i aktion.

Det var vores bud på lidt vægtløftning her ovenpå VM. Fortsat god tirsdag og god træning!

Flere Indlæg

Find det du leder efter