• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 400 KR. OG FRI RETUR

Fitness julegaver – Julegaver til en som træner

08 December 2014

Fitness julegaver - Perfekte til en som træner

 

Hvad er den perfekte julegave til en som træner? Det er svært at svare på, men i dette indlæg om fitness julegaver, vil jeg komme med mit bud på 5 julegaver i forskellige prisklasser, som sikkert vil blive et hit. Alle gaverne på denne liste kan købes her på www.poweraddict.dk. De kan byttes helt indtil d. 31. januar helt gratis.

Straps – 49 kroner
Et par straps er et stykke træningsudstyr, som næsten alle der træner kan bruge. Derfor kan du aldrig gå helt galt i byen, hvis du giver et par straps i advents eller julegave til en som træner. Uanset om det er en kvinde eller mand.

Wrist wraps – 99 kroner
Wrist wraps er ligesom straps et meget populært stykke træningsudstyr, og bliver benyttet af rigtig mange. De støtter håndledene under træning, og kan være med til at forebygge skader.
Elite Wrist Wraps

 

Foam roller – 299 kroner
At bruge en foam roller kan forebygge skader og forkorte restitutionstiden. Derfor er det også alle lige fra løberen til styrkeløfteren, som kan bruge en foam roller. En perfekt julegave til alle som lever en aktiv hverdag.
Foam Roller Pris ,- 129 kr.

Klik her - For at se et billigt udvalg af Foam Roller

Klik her - For at se et stort udvalg af kvalitets Foam Roller

 

Hoodie – 399 kroner
Det er blevet vinter, og derfor kan en varm hoodie til træning være at foretrække, indtil man er blevet ordentligt varm.
Hoodie Herre

Hoodie Herre - Klik her for at se et udvalg til mænd

Hoodie Damer - Klik her for at se et udvalg til kvinder

 

Gavekort - ???
Du kan som noget nyt også købe gavekort til Poweraddict.dk. Så kan modtageren af din gave helt selv bestemme hvilket af ovenstående, eller af resten af vores sortiment af kvalitetsprodukter, som han/hun vil have. En perfekt løsning, hvis du i er i tvivl om, hvad du skal give til en som træner fitness.

Flere Indlæg

Find det du leder efter