• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR.

Vægttab og træning, interviews, og fotoshoots. Update uge 46.

16 November 2014

Endnu en uge er gået, og du får her en update om, hvad vi på kontoret har fået tiden til at gå med.

I mandags kunne vi endelig lancere vores tre nye T-shirts på webshoppen, og vi er meget tilfredse med resultatet. Vi har i dag, søndag, arbejdet hårdt i fotostudiet med Power Addict atlet og model Asger Gerrild for at få de nye produktbilleder klar, og de kommer online på shoppen hurtigst muligt. Du kan læse mere om de nye produkter lige her, eller købe dem her.

 


Asger Gerrild til fotoshoot med den nye #GAINS Tee.

 

Vi har igen i denne uge haft besøg af vores gæsteblogger, personlig træner og fitness instruktør Sune Hansen, der har skrevet et spændende indlæg på bloggen omkring sammenhængen mellem vægttab og træning. Her beskriver han blandt andet, hvilke typer træning, han anbefaler, og hvilke fordele og ulemper, der er forbundet med disse. Du kan læse hele indlægget lige her.

 


Power Addict atlet Andreas Jurlander, november 2014.

 

Sidst, men ikke mindst, har vi taget en snak med vores atlet Andreas Jurlander, der i et spændende interview fortæller om træning, motivation, prioriteter, og vigtigheden af anatomisk viden. Det kan du læse meget mere om her.


Andreas Jurlander (blå shorts på begge billeder), før og nu.

 

Det var lidt fra ugen hos Power Addict, vi glæder os til at fortælle jer endnu mere i næste uge, og ikke mindst vise jer de nye billeder af vores super fede Tees!

God træning derude!

Flere Indlæg

Find det du leder efter