• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR. OG FRI RETUR

Nye produkter! Update uge 45

09 November 2014

Så gik der endnu en uge, og her kommer en lille update om, hvad vi har lavet her hos Power Addict.
 

Vi har efter en uge med hårdt arbejde endelig kunnet offentliggøre lanceringen af 3 nye, super fede tees fra Power Addict. Du kan se billeder af 2 af de nye Tees herunder. Der er blevet arbejdet på højtryk på kontoret hele ugen for at have produkterne klar, og vi er enormt spændte på at høre din reaktion. Du kan læse en mere detaljeret beskrivelse af alle de nye produkter her.

Vi har samtidig fået den meget populære Leave Me Alone Tee på lager i alle størrelser igen.Her ses den nye #GAINS Tee fra Power Addict, tilgængelig på webshoppen fra mandag 10/11.


 UNLEASH THE BEAST Tee fra Power Addict, kan købes fra mandag 10/11.

 

Derudover har vi i denne uge interviewet Power Addict atlet Joakim Jørgensen, der fortæller om træning, motivation, og ambitioner inden for styrkeløft. Du kan læse hele interviewet, der bl.a. handler om hans vej til DM i 2015 og fremtidige planer inden for sporten lige her.

 


Her ses Joakim, der står super skarpt med sommerformen fra 2014.

Det var alt fra kontoret hos Power Addict denne gang, men vi kommer snart med mange flere spændende nyheder, så husk at holde dig opdateret her på bloggen eller vores Facebookside!

Husk at løfte nogle tunge ting i den kommende uge, og god træning!

Flere Indlæg

Find det du leder efter