• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR. OG FRI RETUR

#STÆRKEREENDCANCER! Update uge 44

02 November 2014

Tak for hjælpen! #stærkereendcancer

 

Så er det sagt. Vi er nu nået til Power Addict's ugentlige opdatering, og som du måske ved, startede vi i sidste uge kampagnen #STÆRKEREENDCANCER, der resulterede i en donation til Knæk Cancer på 10.000kr. Uvidende om folk faktisk ville deltage, eksploderede ideen mildest talt på både Facebook og Instagram, og vi var ekstremt overvældede.

 


Overvældelsen var så stor, at vi bare måtte have et billede.

Vores opslag blev på Facebook alene delt over 300 gange, og da det peakede, lå vi på gennemsnitligt 17 opslag i timen på Instagram i døgndrift. Vi havde utroligt travlt hele ugen med at svare på henvendelser og spørgsmål fra jer, og det var enormt fedt at opleve så stor entusiasme omkring projektet. Så derfor vil vi igen sige tusind tak for opbakningen.

 


En oversigt over #STÆRKEREENDCANCER, og jeres resultater fra ugens løb.

 

I denne uge har vi fokuseret på at lave et spændende interview med vores atlet Asger Gerrild, der fortæller om sine kostvaner, træningsprogrammer, motivation og inspiration. Artiklen giver et rigtig godt indblik i, hvordan det føles at bevæge sig fra World of Warcraft på computerskærmen, til danmarksmester i 400 meter sprint, danmarksmester i styrkeløft, for til sidst at stå på scenen i finalen til Newcomers 2014 - alt sammen på 4 år. Du kan læse hele artiklen her.

 


Asger Gerrilds imponerende udvikling fra 2010 til 2014.

 

Vi har desuden lavet et sjovt lille indlæg om, hvilke YouTube kanaler om træning, vi anbefaler her på kontoret. Den kan du læse her.


Her spiser Furious Pete 5kg Nutella, der svarer til 25.000 kalorier.

Derudover har vi haft besøg af vores gæsteblogger, fitness instruktør og personlig træner Sune Hansen, der har skrevet en rigtig god artikel om varende vægttab. Den fokuserer på vigtigheden og nødvendigheden af en ændring i den enkeltes livsstil for at bibeholde et vægttab, herunder kost, motion, og ikke mindst søvn. Hvis du før har oplevet vanskeligheder med at holde vægten nede, når du har smidt de ekstra kilo, eller bare generelt har svært ved at tabe dig, er den klart et kig værd. Du kan læse Sunes artikel her.

 

Det var lige en lille update om den forløbne uge hos Power Addict til jer derude.

Så er der ikke andet end at sige fortsat god søndag og god træning!

- I slipper dog ikke for en lille teaser ;) - husk at holde jer opdateret på vores Facebookside!

Power red tee - Power Addict

 

Flere Indlæg

Find det du leder efter