• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 400 KR. OG FRI RETUR

Top 6 YouTube kanaler om træning

31 Oktober 2014

Youtube kanaler om træning

 

Hvis du, ligesom os her hos Power Addict, er stor tilhænger af YouTube - især til at finde motivation, men også bare generel underholdning - så har vi her 6 YouTube kanaler om træning, som vi mener, at alle bør følge:

 

#1 - BroScienceLife

Dom Mazzetti gør det ubeskriveligt godt som "The Brofessor", og han rammer spot on på alle de sjove stereotyper gang på gang. Så hvis du mangler et godt grin og kan identificere dig med ovenstående (på et meget selvironisk niveau), er BroScienceLife lige noget for dig!

 

#2 - Dmitry Klokov

Dmitri Klokov - eller på modersmålet - Дмитрий Клоков. Det bliver simpelthen ikke mere russisk. En vaske ægte stærkmand fra Det Hvide Nord. Klokov er typen, man forestiller sig har besejret en sibirisk bjørn med de bare næver. I videoen ovenfor, efter opvarmning fra en harmonika selvfølgelig, cleaner han 215kg, som var skiverne lavet af tøsne.

 

#3 - Matt Ogus

Hvis du er interesseret i bodybuilding, er Matt Ogus bestemt noget for dig. Hans kanal flexforall2 indebærer alt lige fra træningsvideoer, Q&As og updates om jagten på aesthetics til sjove indslag. Derudover har han meget fokus på det naturlige aspekt af bodybuilding og træning, så hvis Mr. Olympia ikke lige er dig, kan Ogus klart anbefales.


Matt Ogus

 

#4 - Layne Norton

Bodybuilder, coach, powerbuilder.. Doktorgrad? Layne Norton kan krydse alle 4 af på listen. Manden er mildest talt et geni, og med en Phd i nutritional sciences og speciale i muscle protein and amino acid metabolism, har han en kæmpe fordel, når det kommer til det videnskabelige aspekt af kosttilskud, bodybuilding og træning. Så hvis du interesserer dig for en mere teoretisk, faktuel og videnskabelig tilgang til træning, er Layne Norton helt bestemt dit bedste bud.

 

#5 - Furious Pete

Mangler du inspiration til vinterens bulk? Så er Furious Petes channel stedet for dig. Som competitive eater/bodybuilder byder han virkelig på nogle spændende videoer. VIRKELIG spændende. I videoen ovenfor laver han en Q&A, i mens han casually spiser 5kg Nutella, altså over 25.000 kcal. Ekstremt ulækkert, men også ekstremt imponerende. I hans videoer indtager han alt fra verdens største burgere til en hel flaske olie, men der er også mange imponerende videoer, eks. tester han, hvor mange reps han kan få med 243kg dødløft på 20 minutter.

 

#6 - Kelly Starrett

Hvis du ofte har problemer med mobilitet, kan Kelly Starrett helt sikkert hjælpe dig. Hans utallige råd og metoder til forbedret smidighed og mobilitet er guld værd, når du ikke lige føler dig helt klar på squatten eller dødløften, eller bare skadesforebyggelse i det hele taget. Vi er selv store tilhængere af Starrets videoer, hvis vi føler at leddene er lidt for stive og ikke helt på toppen.

 

BONUS: Kongen

I slipper selvfølgelig ikke for vores allesammens Arnold. Godt nok lægger han ikke så mange træningsvideoer op længere, men hvis man er en stor fan ligesom os, er der rigtig god underholdning at hente. Han har for nylig lavet en serie videoer, hvor han kommer med sine bedste replikker gennem tiden, og det er guld værd. 

Læs også: Anmeldelse: Generation Iron

Vi håber, I kunne lide at læse med, og at I bliver ligeså glade for disse YouTube kanaler, som vi er. 

God weekend og god træning!

Flere Indlæg

Find det du leder efter