• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 400 KR. OG FRI RETUR

Ugens Power Addict: Cathrine Møhl

12 Juni 2016

Cathrine Møhl har vundet titlen som Ugens Power Addict, fordi hun er en fighter, der formår at holde tungen lige i munden som både alenemor til 2, og samtidig dyrke sin hobby som bikinipige.

Læs med herunder, eller tag et kig på sidste uges vinder her: Ugens Power Addict: Daniel Christensen.

 

Cathrine Møhl

 

 

Mød Ugens Power Addict: Cathrine Møhl

 

Fulde navn: Cathrine Dalgas Møhl

Alder: 32 år

Højde: 165 cm

Vægt: 53 kg

 

Hvor træner du?


Jeg træner i Fitness World, primært i Taastrup. 
Derudover kan jeg også findes i Vesterbronx Gym i København.

Og faktisk er jeg også begyndt at træne Thai Boksning i Mikenta Albertslund, primært bruger jeg det som min cardio, men også for at variere min træning med noget lidt “sjovere”. Her står der en streng mand og råber og skriger lidt, og den lidt hårde tone kan jeg godt lide, og så kan jeg have mine børn med der, hvilket er et stort plus for mig.

 

 

Cathrine Møhl

 

 

Hvor længe har du trænet?


Jeg har prøvet at starte egen træning op MANGE gange, meldt mig ind og ud af et fitnesscenter, som de fleste nok også har prøvet, men jeg har været i forløb hos “Sundhedsspiralen” og min coach Britt Thorhauge i lidt over et år nu.

 

 

Hvorfor begyndte du at træne?


Hvorfor begynder man at træne? Fordi man gerne vil se godt ud, når man ikke har tøj på! Være tynd, glad og sund, og allermest have en sixpack. Typisk ret overfladiske grunde.

Jeg begyndte dog hos Britt af nogle helt andre årsager. Jeg begyndte at træne “for alvor”, fordi det var ren terapi for mig. Jeg kommer fra en ret dysfunktionel opvækst, og har senere i mit voksenliv ikke været i stand til at træffe de rigtige valg for mig selv. Jeg har været i voldelige forhold, og stod til sidst alene med to børn uden noget. Jeg ville ændre mit liv, og var overbevist om, at jeg skulle gøre noget andet, hvis jeg ønskede, der skulle ske noget andet. Jeg havde været ved diverse terapeuter og talt deres ører af i årevis, og det var tid til at, at jeg skulle rykke mig på en anden måde.

Min yngste datter var på daværende tidspunkt 2 år og min ældste 5, og jeg var udkørt af ikke at prioritere mig selv i vores lille familie, og kunne overhovedet ikke mærke mig selv. Jeg havde brug for en, der kunne vise mig vejen frem. Hjælpe mig, og være min livline.

Britt fik mig hurtigt til at forstå, at jeg kan alt det, jeg selv vil. Men jeg øver mig da stadig på at turde...

 

 

Cathrine Møhl

 

 

Hvad er dit mål med træningen?


Mental sundhed er mit højeste mål, med processen ihvertfald, og så vil jeg da stadig gerne bare se mega godt ud nøgen. Jeg er en mini-bikini pige, og stadig nybegynder. Så jeg drømmer da også om at blive bedre, stærkere, og mere rutineret, samtidigt med at jeg stadig har balance i mit liv.

 

 

Men de lidt mere håndterbare mål er DM til oktober, og derefter vil jeg gerne deltage i WBFF, som er et fitness fashion show ala Victoria Secret i London. Måske GNBF i Tyskland. Jeg trives godt med at have et mål om en konkurrence, det hjælper mig til at holde jernene i ilden, og jeg lærer enormt meget af at udfordre mig selv på den måde, og udleve de mål, jeg beslutter mig for.

 

 

Ugens Power Addict

 

 

Hvad gør dig til en ægte Power Addict?


Jeg har været rigtig meget igennem, set og oplevet mange ting ingen burde opleve. Jeg er positiv, en fighter, en kæmper, og fyldt med power. Jeg er et “mælkebøttebarn”/mønsterbryder, og nu fitness atlet. Hvem fanden havde troet det!?
Samtidigt har jeg også et “rigtigt” liv ved siden af, som også skal passes. Et hjem, børn, arbejde, og så læser jeg psykologi på universitetet. Og det er mig, der passer det hele.

Jeg er alene med to børn, træner, kører diæt - og samtidigt formår jeg at være en nærværende mor for mine unger. De mangler ikke noget på nogen fronter.

Jeg ER fandme sej. Jeg piver ikke, men gør det, der skal til. Hvis coach siger hop, så spørger jeg kun hvor højt. Den her rejse er kun lige begyndt, og jeg glæder mig.

Og det KAN lade sig gøre, selvom man har børn og er alene med dem. Man kan lige præcis det, man beslutter sig for, at man kan.

 

 

Cathrine Møhl Ugens Power Addict

 

 

 

Hvor kan man følge dig?


På Instagram kan jeg følges på @fitness_mom84.

På Facebook har jeg en atlet side, der hedder Cathrine Møhl Atlet.

 

 

Følg os på Instagram her

Flere Indlæg

Find det du leder efter