• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 400 KR. OG FRI RETUR

Ugens Power Addict: Daniel Christensen

05 Juni 2016

 

 

Ugens Power Addict

 

 

Mød Ugens Power Addict: Daniel Christensen

 

Fulde navn: Daniel Christensen

Alder: 23 år

Højde: 178 cm

Vægt: 85 kg

 

Hvor træner du?


Jeg træner til dagligt i Fitness World Dannebrogsgade, Aalborg – hvor jeg også arbejder. Én gang om ugen har jeg personlig træning med min coach Kasper, som foregår i SPH Gym, Aalborg.

 

 

Hvor længe har du trænet?


Vi har vel alle gået og trænet on and off i perioder, men igennem de sidste fire år har jeg været meget seriøs med min træning. For hvert år der er gået, er seriøsiteten blevet skruet op, både for træning og kost.

 

 

Ugens Power Addict

 

 

Hvorfor begyndte du at træne?


Jeg begyndte at træne, fordi jeg var meget overvægtig – jeg vejede 103 kilo, da jeg blev færdig på gymnasiet i år 2012. Jeg havde mange udfordringer både fysisk og psykisk på grund af min overvægt. Ofte følte jeg mig ikke som en del af fællesskabet, og følte mig udenfor, netop fordi, at jeg ikke følte mig tilpas i min egen krop. En stor del af det, der motiverede mig til at ændre min livsstil var, at i slutningen af min gymnasietid mistede jeg min mormor. Dette gjorde, at jeg blev mere deprimeret, og dermed blev min mormors død en drivkræft for mig. Til sidst var jeg så deprimeret, at jeg blev nødt til at gøre noget ved problemet – jeg kunne ikke fortsætte i den onde spiral med usund mad, alkohol, og en inaktiv hverdag.

 

 

Fra den ene dag til den anden lagde jeg min dårlige livsstil om, jeg droppede de usunde vaner, hvilket medførte et vægttab på 20 kilo på tre måneder. Med tiden motiverede resultaterne mig, og jeg blev bidt af, hvad jeg kunne udrette. En stor del af min passion for træning bunder i, hvilken måde man kan forme sin krop på – og hvilken effekt sund mad har for både krop og sind. Interessen for træning blev så stor, at jeg tog uddannelsen som både fitnessinstruktør og personlig træner i 2014.

 

 

Daniel Ugens Power Addict

 

 

Hvad er dit mål med træningen?


Efter at jeg begyndte at arbejde i Fitness World Dannebrogsgade i Aalborg, begyndte jeg at omgås mennesker, der havde samme interesse for træning som mig, specielt Daniel Kielgast som tidligere har vundet DM i Men’s Physique. De fleste af dem var længere fremme i processen, og dette motiverede mig til at træne endnu hårdere. Daniel Kielgast var en stor støtte og hjælpende hånd for mig, da jeg satte mig målet om, at i maj 2015 ville jeg stå klar til et photoshoot efter seks måneder på hård diæt. Da jeg så resultatet fra mit photoshoot, syntes jeg, at jeg havde potentialet til mere.

Dette har motiveret mig i så høj en grad, at jeg tog et valg, om at stille op til NewComers 2017 Men’s Psysique. Derfor har jeg valgt at få en coach, Kasper Odsbjerg – Unlimited Performence. Vi har sammen allerede opnået gode resultater. Jeg glæder mig til, at jeg kommer til at stå i mit livs form til Newcomers 2017.

 

 

Daniel

 

 

Hvad gør dig til en ægte Power Addict?


Det, der gør mig til en ægte Power Addict er, at jeg gør, hvad der skal til, for at opnå de mål, jeg sætter mig. Langt hen ad vejen er det viljen, der er min drivkraft, derudover ligger jeg utrolig hårdt arbejde i det hver eneste dag. Træning og sund kost er min passion, og det er en livsstil, jeg ikke vil være foruden.

 

 

Hvor kan man følge dig?


Jeg bruger instagram til at inspirere folk, der følger mig både i forhold til træning og kost. I er velkomne til at følge med; @Danielchristensen_.

 

 

Følg os på Instagram her

Flere Indlæg

Find det du leder efter