• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR. OG FRI RETUR

Ugens Power Addict: Kristoffer Bangsgaard

29 Maj 2016

Kristoffer Bangsgaard har vundet titlen som Ugens Power Addict, og fortæller herunder om sin træning, og hvordan han med hjælp fra den genvandt selvtilliden og troen på sig selv.

Hver uge finder vi en ny person, der har gjort sig fortjent til titlen som Ugens Power Addict. Hvis du mener, at du fortjener at vinde, så husk at bruge #poweraddict på dine billeder på Instagram! 

 

 

Kristoffer Bangsgaard Power Addict 

 

Mød Ugens Power Addict: Kristoffer Bangsgaard

 

 

Fulde navn: Kristoffer Kirk Bangsgaard

Alder: 17 år – 18 til november.

Højde: 180 cm

Vægt: 75-77 kg

 

Hvor træner du?


Jeg træner udelukkende i Fitness World i og omkring Odense. Da mine forældre er skilt og bor i hver sin ende af Odense har jeg to stamcentre, jeg træner i, enten på Bondovej i Sanderum, eller Slotscenteret inde i Odense C.

 

 

Ugens Power Addict

 

 

Hvor længe har du trænet? 


Jeg har som størstedelen af alle drenge spillet fodbold fra jeg var en lille stump på 5 år, men rejsen med styrketræning startede i Fitness World på Bondovej dagen jeg fyldte 15 i november 2013. Jeg var dog som så mange andre blot en af mange, der var deroppe ofte, men hverken havde diæt eller seriøsitet med inde over.

Det var først, da jeg kom på efterskole sidste år, jeg for alvor gik op i bodybuilding og droppede fodbolden. Siden har diæten og træningen fyldt hele min hverdag, og jeg tænker altid dagen igennem, og sørger for, at jeg stadig får alt det mad, jeg skal have spist. Det er en krævende at holde sin diæt og vige fra alkohol og fester, men for mig er det intet problem, fordi træningen betyder så meget for mig, som den gør.

 

 

Ugens Power Addict Kristoffer

 

 

Hvorfor begyndte du at træne?


Inden jeg begyndte at træne, var jeg altid både den yngste og den mindste i flokken. Jeg startede tidligt i skole, og det resulterede i, at jeg var den yngste i alle mine vennekredse. Jeg blev hurtigt til et af de nemme mobbeofre, der typisk var lidt anderledes end alle de andre drenge både fra klassen og til fodbold.

 

 

Jeg kæmpede specielt til fodbold med at få selvtillid, fordi folk altid pegede ud, at jeg ikke duede til noget. Jeg begyndte så småt at få øjnene op for styrketræning og dét at være stor og muskuløs og tænkte, at det var måden at stå op mod dem, som var efter mig og modbevise, at jeg ikke duede til noget. Hver gang jeg har en dårlig dag eller dag med mangel på motivation, tænker jeg altid tilbage på dengang, og hvor skidt jeg gik og havde det, og hvor meget træningen har betydet for mig. Jeg har genetisk altid haft svært ved at tage både muskel, men også fedt på. Jeg er bygget som en lille spinkel dreng, men det har aldrig sat en stopper for mine ambitioner. Det har blot givet mig endnu mere blod på tanden til at ofre alt for at nå mine mål.

 

 

Kristoffer Ugens Power addict

 

 

Hvad er dit mål med træningen? 


Jeg går med tanken om at stille op til Newcomers, når jeg har færdig med min STX uddannelse. Hvis det skulle være tilfældet, ville det nok være i Mens Physique klassen, men det er stadig et meget uvist emne. Det må tiden vise. Men ellers er målet med min træning bare at have det godt med mig selv og nyde det. For mig er træningen ikke en pligt eller en anstrengelse, men tværtimod en glæde og noget, jeg elsker og nok vil elske længe endnu.

 

 

Det også en super stor ære for mig, at folk er begyndt at kontakte mig for hjælp. For jeg vil hellere end gerne nå ud til mennesker og hjælpe dem på vej, ligesom jeg havde brug for, da jeg startede. Nok er bodybuilding en enkeltmandssport, men det betyder ikke, t man er nødt til at holde alt sin viden og erfaring for sig selv.

 

 

Ugens Power Addict

 

 

Hvad gør dig til en ægte Power Addict? 


For mig er ydmyghed et vigtigt aspekt i alt det her med at bygge muskel og få opmærksomhed for ens anstrengelser. Jeg har altid ønsket og håndhævet, at jeg ville forblive ydmyg og venlig overfor mennesker, selvom jeg fik en flot muskuløs krop. Skulle jeg selv give æren for mine resultater til noget, må det være min viljestyrke og gåpåmod.

Jeg har aldrig ladet nogen eller noget komme i vejen for mit arbejde, og for at jeg kan nå mine mål, og det har jeg heller ikke tænkt mig skulle ændre sig. Jeg holder mig altid ved min viljestyrke og er sikker på, den er grunden til, at jeg er gået fra at være den mindste i flokken til at være den mest muskuløse fyr i klassen. Jeg har aldrig ladet min spinkle bygning stå i vejen for mig, og derfor er jeg en ægte Power Addict!

 

 

Kristoffer

 

 

Hvor kan man følge dig? 


Lige foreløbig er det kun min Instagram, jeg aktivt bruger, som hedder Kristofferbangsgaard_.

Jeg har også planer om snart at lave en Snapchat, som skal bruges udelukkende til min træning og opdateringer med mad osv., men det kommer med tiden, hvis min Instagram fortsat vokser, og jeg fornemmer, at der er nok, der ville følge med.

Ellers er jeg åben for spørgsmål på:

Instagram: Kristofferbangsgaard_

Facebook: Kristoffer Bangsgaard

Mail: Kristoffer.kirk.bangsgaard@gmail.com

 

 

Gå til webshoppen

 

 

 

Tilføj power addict på snapchat

Flere Indlæg

Find det du leder efter