• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 400 KR. OG FRI RETUR

Erica Mølgaard - Bikini Fitness Jr. Guldvinder

04 Maj 2016

Vi har taget en snak med guldvinder i Bikini Fitness Erica Mølgaard, der fortæller om livet som bikinipige, sin træning, og hvad der driver hende. 

Læs med herunder, eller tag et kig på sidste uges interview: Mathias Redsted - Fra Brøndby IF til Men's Physique.

Erica Mølgaard

 

Interview med Erica Mølgaard - Bikini Fitness Jr. Guldvinder

 

De hurtige: 

Fulde navn: Erica Berg Mølgaard

Alder: 21

Højde: 164

Vægt: 56

Gym: Vesterbronx Gym

 

Hvornår startede du med at træne, og hvad/hvem inspirerede dig til det?

Jeg startede så småt med styrketræning for omkring 4 år siden, da jeg studerede på HTX. Vi skulle lave et 8 ugers forløb med henholdsvis fire træningsdage. Derved fik jeg lagt et helkrops program, og kom i gang. Efter de 8 uger havde jeg smidt 8 kg, og jeg fik blod på tanden. Jeg ELSKER at træde ind i centeret, se de tunge vægte og vide, at det er min tur til at kroppen skal straffes på den gode måde!

Så kærligheden til sporten er kun blevet større med årene. Jo mere viden man fik og tillærte sig, jo sjovere blev det at se, hvordan kroppen ikke mindst kunne arbejde, men også hvad man kan gøre ved den.

 

Erica Mølgaard

 

Hvad er det største, du har opnået inden for sporten?

Det ultimativt største og klart eneste, jeg sådan har ”opnået” og som jeg er SØRENS stolt af, er klart da jeg vandt guld til Newcomers 2016 i Bikini Fitness junior -166.
Aldrig i mit liv havde jeg regnet med dette, mit mål var blot at nå scenen og bevise over for mig selv, at jeg kan mere, end jeg lige gik og troede. 
Jeg har aldrig været et konkurrence menneske. Jeg har altid været meget afslappet i egen krop samt sjæl, så jeg tog en dag af gangen, og ville gennemføre. Men nu har jeg fået blod på tanden og er mere konkurrencemindet.

 

Erica Mølgaard interview

 

Hvordan ser dit træningsprogram ud?

Dag 1: Skulder/bryst/mave

Dag 2: Ben

Dag 3: Hvile dag

Dag 4: Ryg / mave

Dag 5: Ben / biceps / triceps

 

Power Addict Dame Kollektion

 

Hvad spiser du på en typisk træningsdag, og hvad er tankerne bag?

På en typisk træningsdag, eller generelt hver dag, spiser jeg havregrød med peanutbutter til morgen, og for ikke at glemme det vigtigste, MIN MORGENKAFFE!

Kylling, bønner og ris til middag, og en hakkedreng til aftensmad, og afslutter på skyr.

Kosttilskud: Omega 3, 6, 9 – Q10, Multivitamin, B vitamin, Kalk, BCAA og en shake efter træning.

 

Erica Mølgaard

 

Hvad gør du for at slæbe dig selv ned i centeret på dage, hvor du virkelig bare føler dig slap og sørgelig?

På de grå dage med knapt så meget power kommer jeg alligevel afsted, fordi jeg minder mig selv om, hvorfor jeg gør det, ser på alt, jeg har udrettet, og at jeg hver dag bestræber mig på at blive bedre, og det kommer man ikke sovende til. 
Jeg sætter god musik på, isolerer mig lidt og nyder tilværelsen, og forbereder mig på, at jeg skal yde mit bedste, og det er godt nok. Selvom det måske ikke bliver den bedste træning, så gav jeg ikke op.

 

Hvad er dine fremtidige mål, og hvordan vil du nå dem?

Mine fremtidige mål pt. er DM 16. Det kan jeg ikke sige nej til! Og jeg glæder mig møg meget.

Hvad der sker efter, ved jeg endnu videre ikke. Men jeg tror på, at min fremtid er lys, og jeg elsker det, jeg laver. Så jeg bliver inde for dette indtil min krop når sit max og ikke kan udvikle sig mere, og så trækker jeg nok stikket!

 

Erica Mølgaard

 

Hvis du kunne træne med et idol, hvem skulle det så være, og hvad skulle i træne?

Kai Greene er mit helt store idol! Jeg synes, hans værdier, det menneske han er, og måden han er på, er noget så inspirerende. Hvis det stod til mig, skulle jeg selv være en lille mini bøf med Motherfu**** guns!

Hvis vi skulle træne sammen, så skulle han klart tæve mig i bryst og skulder!

 

Træningsudstyr

 

Ultimative top-sæt soundtrack:

Jeg hører alt slags musik, virkelig alt. Det er alt fra Stevie Wonder til Suspekt, Cher, 80’er, Børne MGP, AQUA, techno, osv! 
Jeg griner lidt og flover mig over det! HA, og hvorfor det lige er disse numre ved jeg ikke, men beatet og teksten rammer! Jeg tror faktisk mest af alt, det er beatet, der gør udfaldet i størstedelen af tilfældene. Og så kan man ikke tage fra mig at jeg jo bor i Greve og er en vestegnspige, og alligevel så er jeg bare hende med gak og løjer, der i fritiden fisker og sætter pris på god kaffe!

Top 3:

Bulldog – Knep *, Drik Drik og så videre.

Orgi-E – single pik

Kun for mig - Medina

 

Power Addict Erica Mølgaard interview

 

Dit bedste råd til læseren:

Mit bedste råd vil være, at du altid skal lytte til din krop. ALTID! Det er altafgørende. Tillad dig selv at synde i ny og næ og accepter det. Begår du en fejl, så husk dig selv på, at du blot er et menneske, og det gør vi alle. Det er blot sjældent, at andre er åbne om det, hvis de er dumdristige. Mind dig selv om, hvorfor du gør det, du gør. Du skal gøre det, der er vigtigst for dig, da du er det vigtigste element i din verden.

Vælger du en dag vejen til et sundere liv, målet om at løbe fem kilometer, eller hvad end det er, så husk på, at du investerer i dig selv. Om det så er med kostplan eller hvad det end er. Et er, at ens fysik ændres, men mentalt vokser du 200% hvis du vil, og det er det bedste, jeg har gjort for mig selv. Ej dig selv, nyd dig selv som du er, og altid gør dit bedste for at være den bedste udgave af dig selv, hver dag. Det tror jeg, er vejen til lykke.

 

 

Tilføj power addict på snapchat

Flere Indlæg

Find det du leder efter