• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 400 KR. OG FRI RETUR

Josephine Adamsen - Bronzevinder i Bikini Fitness

20 April 2016

Josephine Adamsen brækkede ryggen for 2 år siden, og døjede i lang tid med daglige smerter. Hun begyndte derfor at styrketræne, og det har siden da været hendes medicin mod smerterne.

Du kan herunder læse om Josephines træning og motivation og selvfølgelig se de flotte billeder fra scenen, eller tage et kig på vores sidste interview med Charlotte Brahe.

 

Josephine Adamsen

 

Interview med Josephine Adamsen - Bronzevinder i Bikini Fitness

 

De hurtige:

Fulde navn: Josephine Renée Adamsen

Alder: 22 år

Højde: 168 cm

Vægt: 58 kg

Gym: Loaded Gym

 

Hvornår startede du med at træne, og hvad/hvem inspirerede dig til det?

Jeg brækkede ryggen for 2 år siden pga. en ride ulykke, men da jeg efterfølgelende har haft så ondt, foreslog min læge mig at begynde med noget træning, så musklerne blev stærke omkring bruddet, da jeg hverken kunne stå eller sidde i længere tid af gangen.

Så fik jeg et skånejob hos mine forældre som frokostkok. Det var lige mig, og arbejdstiden passede perfekt, så jeg kunne træne hver dag.

 

Interview Josephine Adamsen
På podiet til Newcomers 2016.

 

Hvad er det største, du har opnået inden for sporten?

Det største er, at jeg er blevet hel. Jeg fandt hurtigt ud af, at det hjalp på min ryg, så jeg blev grebet af det og hele ideen med at jeg faktisk kunne blive til noget inden for træning, og i det hele taget fandt jeg ud af, at jeg kunne blive til lige, hvad jeg ville. Jeg var jo tidligere nærmest sikker på, at jeg ikke ville kunne arbejde eller for den sags skyld noget som helst andet. Så det var en kæmpe succesoplevelse, og det styrkede min selvtillid så meget, at jeg tænkte, at nu kunne jeg ligeså godt gå hele vejen. Så jeg besluttede mig for at starte med Newcomers og vandt her bronze. Så nu går turen til DM, og jeg glæder mig helt vildt. Jeg har mange at takke, men en stor tak til min træner René Olesen og hele min familie, som har været en stor hjælp, og fordi de har kunnet holde mig ud, for man kan blive ganske sær engang imellem, når man ikke får så meget mad, og træningen bliver hård.

 

Power Addict Josephine Adamsen

 

Hvad spiser du på en typisk træningsdag, og hvad er tankerne bag?

Jeg elsker mine proteinpandekager, som jeg starter dagen med. Dem spiser jeg med kanel på, og så spiser jeg bl.a. laks og bønner. Jeg skal spise 6 gange om dagen.

Jeg drikker BCAA 3 gange om dagen, og så drikker jeg også en shake fra Nutramino efter hver træning. Jeg laver i øvrigt selv alt min mad, og det bruger jeg et par aftener på om ugen. Så laver jeg det i portioner, så jeg bare behøver at tage det ud af køleskabet og i ovnen eller micro'en.

 

Dame kollektion - køb her 

 

 

Op til konkurrence øger jeg måltiderne til 8 gange om dagen. Der kan jeg godt føle, at jeg ikke laver andet end at spise, så det bliver tit til noget, der bare skal overståes. Men jeg forsøger altid at spise et måltid om dagen sammen med venner eller familie, så jeg ikke bliver for mærkelig. Det er utrolig så meget hygge, der er i at spise sammen. Det har jeg først lagt mærke til nu, hvor jeg ikke har kunnet spise med, men alle dem, jeg spiser sammen med, bakker mig 100% op, så det er fint.

 

Josephine Adamsen Power Addict

 

Hvad er dine fremtidige mål, og hvordan vil du nå dem?

Jeg har som sådan ikke noget mål. Jeg tar det som det kommer. Så nu træner jeg til DM. Og jeg sætter alt ind på, at få en god placering. Når jeg har fået det, så ser jeg hvad næste skridt er. Jeg gør aldrig noget halvt. Så det er vigtigt for mig at jeg ikke sætter for store forventninger. Det er bedst at bare Gi den fuldt gas i små step end at sætte fuld gas i alt for store step. Også ikke nå andet end halvvejs. Det er bare ikke lige mig. Jeg sætter mig et mål også når jeg det mål. Jeg tror det er vigtigt for mennesker at nå i mål. Det styrker selvtilliden. Alt for store mål giver alt for store nederlag. Der er jo altid en chance for, at man ikke kan nå sit mål. Så sæt mål inden for rækkevidde og nå dem. Det er sådan jeg arbejder bedst.

 

Josephine Adamsen

 

Hvis du kunne træne med et idol, hvem skulle det så være, og hvad skulle i træne?

Jeg har ikke et decideret idol, men jeg elsker at træne med de andre piger fra mit team. Vi har det hylende sjovt, og det er super søde piger allesammen.

 

Ultimative top-sæt soundtrack:

Min musik smag er mega bred. Jeg er en person, der elsker musik. Jeg hører musik fra 50'erne og så frem til nu. Der er intet‚ jeg kan tage ud som noget særligt. Det er kun mit humør, der bestemmer, hvad jeg hører.

 

Josephine Adamsen
Josephine rocker her sin nye Snowy White Logo Tee fra Power Addict.

 

Dit bedste råd til læseren:

Don't worry, be happy! Bare giv den max gas, og hvis du vil noget, så gør det! Min mor siger, at man skal gøre lige, hvad man vil og føler for. Det er nok det bedste råd, man kan give og få, for det er jo egentlig, hvad dette liv går ud på. Lad ingenting stoppe dig. Hun siger også, at man skal være, som man er, at ingen skal lave én om. Det er også et super godt råd. For det gælder vel om, at man skal være glad hver morgen, og også helst hele dagen.

Så jeg føler mig lykkelig og meget heldig! Det ønsker jeg også for alle andre. Så det er gode råd at gi'!

 

 

Tilføj power addict på snapchat

Flere Indlæg

Find det du leder efter