• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 400 KR. OG FRI RETUR

Ugens Power Addict: Nick Bonnez

17 April 2016

Vi har fundet Ugens Power Addict! Stort tillykke til Nick Bonnez.

Læs om Nicks træning og udvikling herunder, eller se sidste uges vinder ved at klikke her: Ugens Power Addict: Christian Vang 

Vi finder hver uge en ny person, der har gjort sig fortjent til titlen som Ugens Power Addict. Hvis du mener, at du fortjener at vinde, så husk at bruge #poweraddict på dine billeder på Instagram!

 

Ugens Power Addict nick bonnez

 

Mød Ugens Power Addict: Nick Bonnez

 

Fulde navn: Nick Bonnez Grøn

Alder: 20 år

Højde: 177,5 cm

Vægt: 88 - 88,5 kg

 

Hvor træner du?

Jeg tæner lige pt. i Fitness World oppe i Aalborg, ude ved noget der hedder Langagervej. Dog skifter jeg over til Gym & Fitness Aalborg inden for kort tid. Grunden til mit skift er, at jeg har kun hørt godt om Gym & Fitness, de har virkelig alt det udstyr man kunne tænke sig. Plus som en lille bonus, så træner der også nogle inspirerende atleter, der kan være med til at øge ens motivation og kampgejst.

 

Ugens Power Addict nick bonnez

 

Hvor længe har du trænet?

Jeg startede med seriøs styrketræning tilbage i januar 2014, så lidt over 2 år. Før det spillede jeg en masse fodbold, hvor det krævede, at jeg styrketrænede lidt ved siden af. Dog var det slet ikke styrketræning på samme niveau, som da jeg besluttede, at jeg ville være bodybuilder.

 

Ugens Power Addict nick bonnez

 

Hvorfor begyndte du at træne?

Som sagt før, så spillede jeg en masse fodbold før jeg begyndte på bodybuilding. Der skulle vi styrketræne lidt ved siden af, så det var igennem det, jeg ligesom fik kendskab til hvad styrketræning var. Tog slet ikke styrketræning seriøst på det tidspunkt, det var bare noget, der skulle gøres, så jeg kunne spille fodbold. Det endte dog desværre med, at jeg måtte stoppe med at spille fodbold på grund af dårlige ankler.

 

Ugens Power Addict nick bonnez

 

Jeg besluttede mig derfor at jeg ville prøve at give styrketræning en chance, ved siden af jeg var i gang med genoptræning af mine ankler efter utallige skader der aldrig fik ro, fordi jeg havde ikke tid til pause fra fodbold. Det fangede mig dog ikke særlig meget på det tidpunkt, fordi det mere føles som ”tvang” jeg skulle styrketræne, fordi jeg var i gang med noget genoptræning. Det kommende stykke kan man vel sige, er lidt held i uheld.

 

Se shoppen

 

I slutningen af 2013, endte det med at min daværende gymnasiekæreste og jeg slog op. Vores forhold endte meget turbulent, og det tog meget hårdt på mig, og jeg endte derfor med at komme ud i en lang og hård depression. Jeg vidste pludselig ikke, hvad jeg skulle gøre af mig selv, eller hvad jeg skulle gøre fremadrettet. Der var pludselig ikke noget, der gjorde mig glad mere, som resulterede i, at jeg af og til ikke følte, jeg havde nogen grund til at være her mere. Jeg brugte det meste af min tid på at være derhjemme, følte ikke for at tage i skole, eller være social. Endte med at lukke mig selv meget inde, da jeg ikke følte, at jeg alligevel ville bidrage med noget, og folk måske bare alligevel ikke ville mig noget godt.

 

Ugens Power Addict nick bonnez

 

Derfor havde jeg egentlig mit styrketræning/genoptræning der gjorde, at jeg på en måde var social, fordi jeg var oppe i et træningscenter. En dag faldt jeg i snak med en oppe i centeret helt tilfældigt, da han tog kontakt til mig og spurgte ind til min genoptræning, og hvad jeg genoptrænede til. Det endte så ud med, at han spurgte om vi ikke skulle prøve at tage en styrketræning sammen, også ville han godt vise mig nogle gode øvelser til et fullbody program.

 

Lever belt

 

Jeg fik heldigvis (noget jeg virkelig er glad for i dag!) taget mig sammen til at sige ”ja tak” til tilbuddet. Selvom på daværende tidspunkt, havde jeg det meget svært med at være social, og det med at træde ud af min komfortzone. Vi endte derfor med at få den fullbody træning sammen, og den form for styrketræning gav mig en følelse jeg ikke havde oplevet længe. Følesen af glæde og tilfredsstillelse!

 

Ugens Power Addict nick bonnez

 

Jeg blev afhængig med det samme af den følelse. Det var helt klart noget, jeg skulle prøve igen! Fik derfor aftalt, at han skulle hjælpe mig med et fullbody program jeg efterfølgende kunne følge, og ja, nu sidder jeg her 2 år og 4 måneder efter og stadigvæk har den samme vilde følelse ved hver eneste træning. Derfor har bodybuilding været et og alt for mig lige siden dengang, fordi det var det, der fik mig igennem at min ex og jeg gik fra hinanden, og den efterfølgende depression der kom. Men som man siger ”Breakups create bodybuilders” og ”Some days it’s not about health or building muscle, it’s just therapy”.

 

Ugens Power Addict nick bonnez

 

Hvad er dit mål med træningen?

Mit mål med træningen er, at jeg gerne vil forsætte med at udvikle mig og skabe den bedste version af mig selv, samt give mit bud på den ”perfekte” fysik. Det er derfor jeg har valgt, at jeg vil konkurrerer i bodybuilding og stillede op til NC i år, hvor jeg vandt sølv og kvalificerede mig til DM. Det åbnede op en masse døre op i konkurrenceverdenen, som nu er blevet nogle små delmål omkring hvad jeg gerne vil opnå, og lige nu er det delmål DM til oktober, hvor jeg stiller op i Classic Bodybuilding Junior -180cm.

 

Power Addict knæbind

 

Desuden giver det mig den bedste form for tilfredsstillelse og glæde, noget der aldrig kan erstattes. Det er bare blevet en del af mit liv, og det vil det altid være.

 

Ugens Power Addict nick bonnez

 

Hvad gør dig til en ægte Power Addict?

Det der gør mig til en rigtig Power Addict er, at jeg aldrig giver op, lige meget hvor hårdt det nu er. Om det er i træningscenteret eller ej, så giver man aldrig op. Man skal altid give sig selv 100%, og det er hver eneste gang, og det gælder både ens træning og diæt, ikke noget 20% træning, 80% diæt. Der skal gives 100% på begge fronter hele tiden! Derfor sørger jeg altid for at få presset mig selv til det yderste hver gang, resultaterne kommer ikke af sig selv, det kræver hårdt arbejde og dedikation at skabe ”den perfekte krop”.

 

Ugens Power Addict Nick Bonnez

 

Hvor kan man følge dig? 

Man kan bedst følge mig på Instagram @Nickbonnez og snapchat under navnet Nickbonnez.

 

Ugens Power Addict nick bonnez

 

 

Tilføj power addict på snapchat

 

Flere Indlæg

Find det du leder efter