• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR. OG FRI RETUR

Morten Kok - Fra fed til fit

06 April 2016

Vi har taget en snak med Morten Kok, der i et spændende interview fortæller om sit enorme vægttab på 45 kilo og rejsen fra at være klassens tykke dreng til en super skarp form.

Læs Mortens historie herunder, eller tag et kig på vores andre interviews her: Fitness interviews med danske atleter.

 

Morten Kok

 

Interview med Morten Kok - Fra fed til fit

 

De hurtige:

Fulde navn: Morten Kok Jørgensen 

Alder: 29 år

Højde: 187 cm

Vægt: 87 kilo lige nu, er på diæt frem mod et fotoshot i juni måned.

Gym: Fitness World og Old School Gym Esbjerg.

Bedste løft: Jeg har den holdning til min træning, at det ikke handler om at løfte tungt, men hellere lade egoet blive hjemme, og få lavet øvelserne korrekt, men jeg forsøger mig en sjælden gang med at udfordre mig selv med lidt tungere løft end normalt. F.eks. 130 kg i bænk, ja det er ikke noget voldsomt i forhold til så mange andre, men jeg er fint tilfreds!

 

Morten Kok Power Addict

 

Hvornår startede du med at træne, og hvad/hvem inspirerede dig til det?

Jeg har gennem det meste af mit liv været en lille fed prop, der spiste alt for meget mad, gik alt for meget i byen i weekenderne, og var alt for inaktiv. Det meste af min tid blev brugt foran en computer eller på sofaen.

Men en dag fik jeg nok af synet i spejlet. Jeg var ikke glad, og da jeg blev 22 år, sagde jeg til mig selv, at nu skulle det være slut med at være ”ham den fede”.

Jeg begyndte så småt at spise sundere og komme i gang med noget løb, og startede i det lokale fitness center. Der blev jeg ”bidt” af spinning, da jeg kunne se og mærke på min krop, at det virkelig virkede for mig, så pedalerne fik fuld knald næsten hver dag.

 

 

Efter at have tabt 14 kilo på egen hånd stod vægten pludselig stille, og det var virkelig frustrerende! Jeg besluttede mig for, at jeg måtte have noget professionel hjælp, så jeg søgte på nettet og fandt her en coach. Jeg kontaktede ham, og vi aftalte et møde.

Her startede min styrketræning for alvor; på dette tidspunkt havde jeg kun løbet og gået til spinning, da jeg ikke turde at gå i gang med styrketræningen, da jeg ikke anede, hvordan man skulle gøre. Denne coach var også manden, der gjorde mig 100% bevist om, at man sagtens kunne opnå at få en flot og stærk krop uden at bruge nogle præparater. Jeg går meget op i at være naturlig, og det er jeg rigtig stolt af. 

 

Morten Kok interview

 

Hvad er det største, du har opnået inden for sporten?

Da jeg startede dette projekt ”jeg vil ikke være fed”, vejede jeg 125 kilo, havde en fedtprocent på 39,9, og var tæt på at få nogle alvorlige sygedomme pga. min fedme.

Jeg har tabt 45 kilo i alt, og pga mit vægttab har jeg været nød til at få lavet en mave operation, hvor jeg skulle have fjernet noget overflødig hud, og det betød også, at jeg blev nødt til at få ”lavet” en ny navle.

Jeg tog rejsen til Litauen og blev opereret dernede, virkelig et godt sted, som jeg altid vil anbefale andre.

At blive opereret er en af de største beslutninger, jeg har taget, man hører jo tit folk, der ikke har fået det resultat, de ønskede sig, men jeg er ovenud lykkelig over, at jeg tog den beslutning, selvom de efterfølgende måneder efter operationen var hårde og smertefulde.

Jeg har i så mange år gået rundt og været ham den fede dreng og drømt om, at jeg havde sixpack og en flot krop. Nu er den drøm blevet en realitet, og uden at jeg skal lyde som en selvglad idiot, er jeg virkelig pisse stolt. Jeg er glad for den krop, jeg i dag har fået opbygget.

Jeg er stolt og glad over, at jeg i dag er med til at motivere andre til at komme i gang med den sunde livsstil og vise, at man kan opnå flotte resultater uden brug af steroider.

 

Morten Kok Power Addict

 

Hvordan ser dit træningsprogram ud?

Dag 1: Ryg og skulder

Dag 2: Bryst og triceps

Dag 3: Ben og biceps

Laver HIIT cardio og mave hver anden dag.

Jeg skifter ofte i mit træningsprogram, da jeg synes, at variation er vigtigt!

 

 

Hvad spiser du på en typisk træningsdag, og hvad er tankerne bag?

Jeg er meget vanemenneske, når det omhandler min mad. Jeg spiser som udgangspunkt næsten det samme hver dag, og så har jeg en cheat dag i ugen, hvor jeg spiser det, jeg har lyst til.

 

En dag for mig kunne lyde sådan:

Morgenmad: Havregryn, proteinpulver, kanel, og mandler

Måltid 2: Kylling/fisk/oksekød, ris/søde kartofler, grøntsager og mandler

Måltid 3: Kylling/fisk/oksekød, ris/søde kartofler, grøntsager og mandler

Måltid 4: En shake efter træning

Måltid 5: Kylling/fisk/oksekød, ris/søde kartofler, grøntsager og mandler

Måltid 6: Vaniljeskyr med bær, mandler, og lidt mørk chokolade

Kosttilskud: Proteinpulver, kreatin, maltodextrin, pre-workout, X-Tend, samt fiskeolie og multivitamin.

 

Morten Kok interview

 

Hvad gør du for at slæbe dig selv ned i centeret på dage, hvor du virkelig bare føler dig slap og sørgelig?

For mig er min træning dagens højdepunkt. For mange er det noget, der bare lige skal overstås, men for mig er det her, jeg kobler helt fra og virkelig bare nyder at kunne mærke kroppen arbejde. Har jeg en dårlig dag skal jeg bare tage i centret og træne, så er humøret helt anderledes, når jeg er færdig.

Jeg træner fordi jeg simpelthen ikke kan undvære det og fordi det gør mig rigtig glad og giver mig energi og livskvalitet.

Jeg træner ikke for at få opmærksomhed, likes, eller andres kommentarer på de sociale medier. Jeg træner udlukkende for min egen skyd, og ikke for andres; jeg har lært, at skulle jeg lytte til andres meninger, kunne jeg ikke lave andet.

Skulle jeg en meget sjælden gang have en total off day, hvor jeg ikke orker noget, jamen så er der ikke andet for end bare at blive hjemme, og lade kroppen få en hvile dag.

 

Power Addict Morten Kok

 

Hvad er dine fremtidige mål, og hvordan vil du nå dem?

Jeg er faktisk på diæt lige nu. Jeg skal have taget nogle nye billeder, og skal have optaget en træningsfilm i starten af juni måned, så lige nu er det min diæt, der fylder meget.

Jeg har en stor drøm om at tage uddannelsen som kostvejleder og hjælpe andre, der står i den svære situation som jeg gjorde. Jeg kender følelsen af at stå som et kæmpe spørgsmåls tegn og ikke ane, hvordan man skal få startet på det hele, og jeg elsker at kunne hjælpe andre.

 

Interview med Morten Kok

 

Hvis du kunne træne med et idol, hvem skulle det så være, og hvad skulle i træne?

Mit store sportsidol kommer ikke fra fitnessverdenen, men fra fodbold.

F.C. Barcelona-spilleren Lionel Messi er mit store idol, og jeg ville give min højre arm for at møde/træne med ham!

 

Ultimative top-sæt soundtrack:

Bare jeg har noget høj bas i ørerne, så er jeg glad!

 

Interview Morten Kok

 

Dit bedste råd til læseren:

Tror på dig selv, og fuck janteloven. Er man god til noget, må man gerne vise omverden det!

Du må for guds skyld ikke tro, at du taber dig ved at spise meget meget lidt mad, der skal meget mere mad til, end mange går og tror.

Mangler du motivation til din kost eller træning, så synes jeg, du skal kigge forbi min Facebookside: Morten Kok – fra fed til fit.

 

 

Tilføj Power Addict på Snapchat

Flere Indlæg

Find det du leder efter