• Snapchat

GRATIS FRAGT OVER 500 KR. OG FRI RETUR

3 ekstreme squat videoer

29 Marts 2016

Bradley Martyn squat

 

3 ekstreme squat videoer

 

Vi er i rigtig squat humør her til morgen, så I skal selvfølgelig have en omgang fede squat videoer! Kig med længere nede, der er lidt blandede godter i form af vilde squats!

 

 

Clarence Kennedy - 300 kilos Ass To Grass!

Clarence Kennedy er uden tvivl en beundringsværdig atlet. Som vægtløfter er det vigtigt at mestre squatten, og det må man sige, at Clarence gør. Et andet nævneværdigt løft end det herunder kunne være hans 3 x kropsvægt squat med en kropsvægt på 87 kilo (262,5 kilo squat). Imponerende!

 


Clarence Kennedy med en solid omgang ass to grass.

 

 

Tom Platz - 23 reps med 238 kilo

Tom Platz, også kendt som "The Golden Eagle" eller "Quadfather", er noget af en legende . Han var nemlig lidt forud for sin tid, da hans ben var betydeligt større end de andre bodybuildere i samtiden, og anses af mange som indehaveren af de bedste ben i bodybuildings historie. Det var dengang slet ikke ligeså populært med store ben (bare kig på Arnold), som det er i dag, og Tom fik derfor en del kritik for hans "asymmetriske" fysik.

Vi er dog stadig kæmpe fans af The Quadfather, og du kan herunder se ham squatte sig selv halvt ihjel!

 


"The Golden Eagle" Tom Platz er en sand legende!

 

 

Bradley Martyn - 142 kilo squat på SegBoard

Vi støtter godt nok ikke op om stunts som dette, men det er stadig et kig værd. Bradley Martyn formår her at lave 3 gentagelser med 142 kilo på et såkaldt segboard med overraskende god form og teknik. Godt nok er det fuldstændig uforsvarligt, men så længe I lover ikke at gøre det samme, så er det ret underholdende at kigge på!

 


Prøv ikke dette derhjemme/i centeret!

 

 

 

Tilføj power addict på snapchat

Flere Indlæg

Find det du leder efter